430 کمک هزینه درمان ناباروری پارسال به زوج های دارای شرایط در استان مرکزی پرداخت شد.
طالبی با بیان اینکه زوج های نابارور برای درمان از 17 میلیون تا سه میلیون و 500 هزار ریال کمک هزینه دریافت کردند، افزود: مشارکت دولت در تخفیف هزینه درمان برای زوج هایی است که شرایط خاص همچون نداشتن سابقه درمان، سن کمتر از 40 سال و مراجعه 2 ماه قبل از فرایند درمان به مرکز ناباروری را داشته باشند.
وی گفت : این کمک هزینه در قالب تفاهمنامه جهاد دانشگاهی استان مرکزی با دانشگاه علوم پزشکی استان برای کمک به زوج های نابارور در نظر گرفته شده است.
سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیان اینکه 80 درصد هزینه درمان ناباروری در این مرکز با دریافت این کمک هزینه تامین و بقیه هزینه توسط زوج های متقاضی پرداخت می شود، گفت: زوج های ناباروری از استان های لرستان و ایلام به مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی مراجعه و از کمک هزینه استفاده کنند.
طالبی افزود : 300 زوج نابارور پارسال در قالب طرح کمک هزینه درمان ناباروری، موفق شدند شرایط درمان را در این مرکز تجربه کنند.
وی گفت : پوشش بیمه ای برای درمان ناباروری تعریف نشده است اما وزارت بهداشت، 80 درصد هزینه درمان ناباروری اقشار نیازمند تحت حمایت نهادهای دولتی را بر اساس تعرفه دولتی برای پنج دوره درمان( دو بار IVF) پوشش می دهد.
سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: در این مرکز خدمات درمانی شامل سونوگرافی، اعمال جراحی، لاپاراسکوپی، آی یو ای، ای آر تی و ای وی اف نیز به زوج های نابارور ارایه می شود.
ساخت مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال 89 آغاز شد و با راه اندازی آن این مرکز به متقاضیان درمانی از استان های قم، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می دهد.
کمک مالی به زوج های نابارور به استحکام بنیان خانواده منجر می شود و از بروز بسیاری از بحران های اجتماعی می کاهد.
۸۹درصد مردم استان مرکزی فعالیت فیزیکی مناسب ندارند که این موضوع باعث افزایش مشکلات جسمی، روحی و بیماری های غیرواگیر است.