طرح سلامت رمضان با نظارت بر اماکن عرضه کننده مواد غذایی در خوزستان اجرا می شود.
مهدی حسینیزاده افزود: با اجرای برنامه سلامت رمضان، نظارت بر اماکن عرضه کننده مواد غذایی بیشتر می شود.
وی گفت: در اجرای این طرح کارشناسان سلامت محیط و کار، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز تهیه و عرضه شیرینی سنتی، محلهای تهیه و توزیع سحری و افطار و محلهای برگزاری مراسم احیای شبهای قدر، اماکن عمومی، اماکن زیارتی و مساجد و نظارت ویژه بر کارخانههای یخسازی، آب شیرینکنها و مراکز عرضه ظروف یکبار مصرف و سایر موارد را به عهده خواهند داشت.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان خاطرنشان کرد: در بازرسی از این اماکن با هرگونه مورد تهدیدآمیز برای سلامت مردم برخورد جدی میشود و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.