رئیس سازمان دارالقرآن مطرح کرد
گسترش طرح «با قرآن در رمضان»
طرح «با قرآن در رمضان» بیشتر از پارسال گسترش مییابد تا مردم در این ماه حداقل یک ختم قرآن داشته باشند
مهدی قره شیخلو در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: اعزام گروههای قرآنی به مناطق سیل زده از دیگر اقدامات ما در ماه مبارک رمضان است ضمن اینکه با استفاده از ظرفیت ستادهای نمازجمعه اقدام به جمع آوری قرآنهای اضافه مردم کرده ایم تا پس از جمع آوری و دسته بندی، آنها را به مناطق محروم ارسال کنیم.
وی با اشاره به اینکه سازمان دارالقرآن در سال گذشته توفیقات خوبی در زمینه فعالیتهای قرآنی داشته است، گفت: ۸۰ درصد فعالیتهای پیش بینی شده اجرا شده که در میان آنها برگزاری دورههای آشنایی با سبک زندگی (نزدیک به ۱۶۰ کارگاه و تولید ۷ کتاب) از دورههای موفق بود که امسال بنا داریم دورههای جدیدی براساس محتواها و کتابهای تولید شده در این زمینه برگزار کنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن از برپایی چهاردهمین دوره آزمونهای حفظ تخصصی قرآن خبر داد و افزود: قرار است در سال جدید به برگزاری حفظ عمومی قرآن اقدام کنیم، زیرا خیلی از حافظان به صورت تخصصی حفظ نمیکنند بنابراین در زمان شرکت در آزمون موفق به اخذ مدارک حفظ تخصصی نمیشوند و ما بنا گذاشتیم که اگر محور فقط حفظ قرآن باشد جهشی در جهت عمومیت حفظ قرآن داشته باشیم.
قره شیخلو به تولید محتوای آموزشی الکترونیکی و غیرحضوری از سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۴ بسته آموزشی تولید شده است که در ماه مبارک رمضان رونمایی میشود و قصد داریم این تولیدات را به ۲۰ بسته محتوایی برسانیم.
وی افزود: خیلی از مردم شرایط حضور در کلاسها را ندارند و با تولید این محتواهای آموزشی قرآنی در بخشهای مختلف از جمله پرسمان قرآنی، حفظ، مفاهیم و سبک زندگی میتوانیم آموزشها را در دسترستر کنیم.
قره شیخلو افزود: در حوزه پیش دبستانی نیز ۱۸ جلد کتاب برای بچههای پیش دبستان تولید کرده ایم که اگر تبدیل به فضای مجازی شود این آموزشها به سنین کمتر تسری مییابد و با اختیار قرار دادن بسته آموزشی، نسل نوجوان و جوان نیز از آن بهره مند میشوند و هرچند این فعالیتها پرهزینه است، اما امیدواریم با اختصاص بودجه ۱۰ میلیاردی امسال برنامههای درنظر گرفته را عملیاتی کنیم.