درنشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بر رفع موانع تولید ورونق فعالیت های اقتصادی در استان مرکزی تاکید شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در اولین جلسه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی گفت : در شرایط فعلی و فشار تحریمها دستگاههای اجرایی موظفند به حمایت بیشتری از واحدهای تولیدی داشته باشند.
آقازاده با تاکید بر اینکه جلسات شورا باید ماهی یکبار برگزار شود، افزود: سال گذشته 11 جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی برگزار شد در حالی که در سال 96 تعداد جلسات به هفت جلسه رسید و این افزایش جلسات نشان از اهمیت و جایگاه این شورا دارد.
وی با اشاره به انتخاب هیات رییسه اتاق بازرگانی استان مرکزی گفت: به نظر میرسد که در سال 98 تحولات بیشتر و مثبتتر در اتاق ایجاد و تعامل مناسبی با بخش خصوصی و فعالان اقتصادی شکل گیرد. خوشبختانه استان مرکزی در سال گذشته جزء استانهای موفق در تعامل بین بخش خصوصی و دولت بوده است و امید است در این تعاملات استان برتر باشد.
استاندار مرکزی افزود: متاسفانه هر روز فشار تحریمها بر مردم بیشتر میشود و ضرورت دارد که همه دستگاههای اجرایی در حمایت از مراکز تولیدی گام بردارند، امروز گزارشاتی مبنی بر عدم حمایت و همکاری برخی از دستگاههای اجرایی با مراکز تولیدی و صنعتی مطرح شد و تاکید میکنم و دستور میدهم که باید نهایت همکاری با واحدهای تولیدی صورت گیرد تا بتوان با تولید و فعالیت بیشتر شرایط تحریم که هر روز بیشتر میشود را تحت کنترل درآورد.
آقازاده در ادامه در خصوص تعطیلی یکی از خطوط شرکتهای قطعهساز خودرو به دلیل شکایت مرکز بهداشت استان مبنی بر آلودگی صوتی تاکید کرد: این موضوع توسط معاون اقتصادی استاندار و رییس سازمان صمت در محل شرکت با حضور نماینده مرکز بهداشت بررسی میشود تا پرونده این موضوع بسته شود، قطعا اگر استانداری متوجه این اقدام مرکز بهداشت میشد اجازه تعطیلی خط تولید شرکت را نمیداد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: مجلس در پی کاهش مالیات بنگاههای اقتصادی از 25 درصد به 20 درصد است.
علیاکبر کریمی با اشاره به لایحه دولت در خصوص مالیات بر ارزش افزوده با اشاره به روند کلی مالیات در کشور در سالهای اخیر که حرکت از مالیات مستقیم به سمت مالیات غیرمستقیم بوده است، افزود: در دنیا روند دریافت مالیات بهصورت مالیات غیرمستقیم وصولی از مصرف است که این روند در ایران معکوس بود و در سالهای اخیر نیز روند تغییر یافت.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر تلاش شد که حجم مالیات غیرمستقیم دریافتی از مالیات مستقیم پیشیگیرد که این امر محقق شد و گفت: یکی از رویکردهای مجلس شورای اسلامی کاهش نرخ مالیات بنگاههای اقتصادی و تولیدی از 25 درصد به 20 درصد است.