ممنوعیت تولید فرآوردههای گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی
مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس، تاکید کرد در صورت مشاهده تولید فرآوردههای مذکور در واحدهای صنفی برخورد قانونی میشود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در تشریح این خبر گفت: فراوردههای گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون، انواع برگر و کباب لقمه مشمول مقررات استاندارد اجباریاند و تولید آن در محلهای عرضه و واحدهای صنفی ممنوع است؛ که در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد. این مقام مسؤول ضمن هشدار به مصرفکنندگان در مورد خرید و مصرف اینگونه فرآوردهها، در خصوص اطلاعرسانی مکرر به واحدهای صنفی و عرضه ادامه داد: مراتب طی نامهای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیرهای در استان اطلاعرسانی و ابلاغ شدهاست.