در تنظیم سند آمایش سرزمینی کهگیلویه و بویراحمد باید بر منافع بلند مدت متمرکز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندر در نشست کارگروه آمایش سرزمینی استان
علی محمد احمدی افزود : رشد نامتوازن در یک گوشه از استان سایر نقاط را متاثر می کند که برای جلوگیری از این پدیده باید متناسب با توانمندی شهرستانهای استان فرصتها را ترسیم کرد .
وی با انتقاد از برخی طرح هایی که باصطلاح پیوست توسعه بع خود گرفته بودند اشاره کرد و گفت: افزایش تخت های بیمارستانی و بخشهایی از جمله قلب تا چه اندازه توانسته در کار درمان و یا جلوگیری از خروج بیمار به مراکز مجهز بیمارستانی در شهرهای مجاور منجر شود .
وی تصریح کرد : نباید با پول مردم ناچار به بازنگری یا اجرای طرح هایی شویم که پیش تر باید به فکر انجام دادن یا ندادن آن ها می بودیم .
علی محمد احمدی سند آمایش سرزمینی را مهم توصیف کرد و گفت : راهبردهای این سند به گونه ایی تهیه شود که مبنای توسعه ی واقعی استان باشد .
وی استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی و استناد به کار تحقیقی را برای تنظیم نهایی این سند مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: در تنظیم سند آمایش سرزمینی استان باید سه مولفه ی انسان، فضای موجود و نوع فعالیت لحاظ شود.
در این نشست نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در ضرب العجلی پانزده روزه از مدیران دستگاههای اجرایی خواست موارد اصلاحی خود را برای تنظیم نهایی این سند ارائه کنند .