مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی از اجرای طرح نظارتی ضیافت در ماه مبارک رمضان خبرداد.
رزاقی اضافه کرد: بیشترین اقلام که در این طرح مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند مواد لبنی ،برنج،قند،شکر،خرما و زولبیا بامیه، حلیم و مواد پروتئینی که مصرف بیشتری در این ماه دارند خواهد بود.
وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف توسط بازرسین پرونده در تعزیرات حکومتی با اولویت تشکیل و برای صدور حکم پرونده به مراجع قضایی ارسال می شود.
52 هزار واحد صنفی با اشتغال 55 هزار نفر در استان مرکزی فعال است.