برداشت خیار «گل به سر» از 200 هکتار مزارع شهر بادرود آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت : روزانه به طور متوسط از هر هکتار بین 30 تا 35 تن برداشت و روانه بازار مصرف می شود .
عبدالرضا مهدی بادی افزود: با آغاز برداشت خیار از مزرعه های بادرود برای هزار و 500 نفر اشتغالزایی شده است.
وی گفت : عملیات کاشت این محصول در اواخر بهمن به روش تونلی و با پوشش پلاستیک انجام شده است.
برداشت این محصول به مدت دو ماه ادامه دارد.
بخش کویری بادرود به عنوان یکی از قطب های کشاورزی استان اصفهان است که بیش از هزار و صد هکتار مزرعه صیفی جات دارد.