طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی با 53 گروه ثابت و سیار در ایام ماه مبارک رمضان آغاز شد.
شهرام موحدی افزود: این گروه ها در ایام ماه رمضان با برنامهریزی منظم بازدید از کشتارگاههای دام و طیور و همچنین مراکز تهیه، توزیع وعرضه فراوردههای خام دامی را به عهده دارند.
وی گفت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی تا 17 خرداد ادامه دارد.
وی گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان پارسال حدود 27 هزارکیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف خارج شد.