زرشک خراسان جنوبی، سوغاتی خوب برای گردشگران است که خواص دارویی فراوانی دارد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، زرشک یکی از محصولات کشاورزی ارزشمند صادراتی ایران است که 98 درصد آن در خراسان جنوبی تولید می شود و برای رونق اقتصادی استان، توجه به تازه فروشی این محصول باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد. استان خراسان جنوبی نخستین تولید کننده زرشک بی دانه در ایران و جهان است.
سازگاری با خشکسالی و کم آب بر بودن سبب شده تا در دهه اخیر توسعه کشت زرشک به عنوان شاخص ترین محصول باغی منطقه در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر اشتغالزایی در حوزه های مختلف از مهاجرت روستائیان به شهرها هم جلوگیری کند.
برخی پزشکان در ایران زرشک را به عنوان ماده سلامت ذهنی و مغزی، منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها، ضد تشنج بودن میشناسند و در درمان بیماری های لثه، کنترل سطح قند خون، درد دندان، مسمومیت غذایی، کاهش فشار خون، کاهش تب، کمردرد، مشکلات قلبی و کبدی و درمان بیماری های آرتریت استفاده میکنند.