مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی: طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در استان مرکزی آغاز شد.
وی یکی از دلایل اجرای این طرح را افزایش تقاضای فرآوردههای خام دامی در بازار عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف این طرح تضمین کیفیت و سلامت این مواد غذایی در سطح استان است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: نظارت و بازرسی بر تعداد 2250 واحد مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه در راستای اجرای این طرح برعهده 48 اکیپ ثابت و سیار در استان است.
شانقی ادامه داد: کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقاء سطح بهداشتی جامعه از اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
وی بازرسی و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، حمل، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله وظایف مهم این اداره کل برشمرد و افزود: ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی نهایت سعی خود را در راستای تحقق این مهم به کار میگیرد.
شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند و یا در شهرستانهای استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت خود تماس گیرند.