در نشست خبری مطرح شد
خودکفایی در طراحی و ساخت انواع نیروگاه
مدیرعامل شرکت مپنا از خودکفایی کامل کشور در طراحی و ساخت تمامی نیروگاهها از کوچک تا بزرگ خبر داد
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه دستیابی به این فناوری بطور کامل ازجانب متخصصان داخلی انجام شده است، افزود: دستیابی به این فناوری امکان ورود کشور را به همه حوزههای صنعتی فراهم میکند.
وی با بیان اینکه شرایط سخت تحمیل شده بر کشور سبب دستیابی متخصصان ما به این سطح از فناوری شده است، گفت: ما همه بخشهای ساخت این نیروگاه را از مواد اولیه تا محصول نهایی در کشور تولید میکنیم.
مدیرعامل شرکت مپنا با اشاره به طراحی و ساخت توربین mgt-۴۰ به دست متخصصان داخلی ادامه داد: این توربین مقیاس متوسط در کلاس c قرار دارد و برای هر محرک الکتریکی که نیاز به تامین انرژی دارد در صنایع مختلف نفت و گاز و برق قابل استفاده است.
استفاده از گازهای فلر در توربین جدید MGT-۴۰
مدیرعامل شرکت مپنا گفت: با ساخت توربین جدید MGT-۴۰ امکان استفاده از گازهای فلر در کشور فراهم میشود.
عباس علی آبادی در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه ایران در بین ۷ کشور تولیدکننده گاز فلر است، افزود: گاز فلر تولید یک درصد از گاز CO۲ در جو را به خود اختصاص داده است که ساخت این توربین میتواند با مصرف این گاز سهم ایران در جلوگیری از تولید CO۲ را افزایش دهد.
وی با اشاره به برنامههای جامع وزارت نفت برای غلبه بر این مشکل گفت: با هماهنگیهای که با وزارت نفت انجام خواهیم داد در تحقق این هدف گامهای مؤثری برمی داریم.
مدیرعامل مپنا با بیان اینکه توربین MGT-۴۰ از همه آزمونهای سخت خود با موفقیت خارج شده است ادامه داد: طراحی، ساخت و به نتیجه رسیدن این ماشین با تحقیق و توسعه به دست متخصصان داخلی انجام شده است.
علی آبادی با اشاره به سرمایه گذاری ۴۰ میلیون یورویی در ساخت این توربین گفت: راندمان این توربین ۳۳ درصد است و پرفروشترین ماشین در جهان است.
وی افزود: این ماشین در شرایط کاری بسیار سخت آب و هوایی و با استفاده از سوخت نامرغوب نیز فعالیت خواهد کرد و هر یک درصد قابلیت اعتماد به عملکرد ماشین معادل ۲ درصد راندمان است.
مدیرعامل شرکت مپنا با اشاره به فعالیت شرکت زیمنس در ایران گفت: این شرکت درحال حاضر در ایران فعالیت میکند وهمکاری سودمندی بین مپنا و زیمنس برقرار است. همچنین با شرکت GE نیز قراردادی برای تولید ماشینی خاص و فروش آن در جهان منعقد کرده ایم که این قرارداد تا زمان آماده شدن شرایط سیاسی متوقف است.
علی آبادی درخصوص فعالیت این شرکت در کشور سوریه افزود: دو نیروگاه تشرین و جندق به قدرت هزار مگاوات در کشور سوریه ساخته شده است که از بهترین نیروگاههای این کشور محسوب میشود. طرف سوری شرکای خوبی هستند و همه مطالبات ما تاکنون از آنها دریافت شده است. البته ما منتظر هستیم شرایط سوریه مناسب تا فرصت برای ادامه کار فراهم شود.
وی گفت: شرکت یونیت بعنوان یک سرمایه گذار به ایران وارد شد که البته هنوز طرحهای آن به نتیجه نرسیده است که ما امیدواریم در صورت اجرایی شدن این نوع طرحهای خارجی نیروی کار و تجهیزات آن از توان داخلی تأمین شود.
مپنا سازنده انواع لوکوموتیو
مدیر عامل مپنا از ساخت انواع لوکوموتیو به عنوان یکی از پیشرفتهترین فناوریهای موجود در جهان در شرکت مپنا خبر داد.
عباس علی آبادی در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه ورود لوکوموتیوهای باری به دلیل تحریم به کشور امکان پذیر نیست افزود: ما هم اکنون موفق به ساخت لوکوموتیو باری که قادر به حمل ۳۲ تا ۳۶ واگن است شده ایم که هفت دستگاه از این ماشین هم اکنون در شرکت راه آهن در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه این لوکوموتیوها به صورت اجارهای به راه آهن تحویل داده شده است گفت: امسال ۲۵ دستگاه دیگر با سرمایه گذاری مپنا به شبکه وارد میشود که علاوه بر آن قرارداد تحویل ۱۵۰ دستگاه لوکوموتیو به صورت اجارهای با راه آهن جمهوری اسلامی ایران امضا شده است.
مدیر عامل مپنا با اشاره به افتتاح اولین دستگاه شارژ سریع خودروهای برقی افزود: این جایگاهها امکان شارژ باطری خودروهای برقی را در مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای ۲۵۰ کیلومتر پیمایش ایجاد خواهد کرد.
علی آبادی گفت: یکی از قطعات گران این خودروها باطری آنهاست که ما به زودی این باطریها را نیز در خط تولیدی با بهره گیری از آخرین فناوری روز دنیا در داخل کشور تولید خواهیم کرد که قیمت آن ارزان خواهد بود.