استاندار بوشهر گفت: طرحهای تحقیقاتی فناورانه که روی اقتصاد، ظرفیتها، تحقق نیازمندیها، رونق تولید و حل مشکلات اثرگذار باشند حمایت ویژه میشوند.
وی طرحهای زیست فناورانه را عرصه جدیدی در حوزه پژوهش و تحقیق عنوان و خاطرنشان کرد: در قلمرو سواحل طرحهای پژوهشی و استخراج پیش از این تنها در حوزه نفت انجام میشد ولی اکنون با انجام طرحهای تحقیقاتی، منابع بهتری از نفت کشف شده است که باید از این ظرفیتها استفاده بهینه کرد.
استاندار بوشهر با تاکید برعملیاتی شدن طرحهای تحقیقاتی زیست فناورانه در حوزه سواحل استان بوشهر گفت: باید نگاه جدید راهگشا در حل مشکلات و تحقق نیازمندیهای جامعه و تسریع در مسیر توسعه کشور باشد.
وی از برطرف شدن مشکل پرورش آرتیمیا در سواحل استان بوشهر خبر داد و گفت: بودجه مورد نیاز برای اجرای طرح پژوهشی پرورش آرتمیا تامین شده است.
گراوند یادآور شد: علاوه بر تخصیص 5 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، 4 میلیارد ریال هم از منابع استانی برای تسریع در اجرای طرح پژوهشی و تحقیقاتی پرورش آرتمیا در این استان تخصیص یافته است.
وی پرورش آرتمیا و جلبکهای دریایی را یکی از ظرفیتهای مهم استان بوشهر دانست و اضافه کرد: این ظرفیتها باید به سرمایهگذاران معرفی شود تا زمینه تولید این آبزیان در سواحل استان فراهم شود.
استاندار بوشهر با تاکید بر حمایت از سرمایهگذاران در اجرای طرح پرورش آرتمیا و جلبکهای دریایی تصریح کرد: هزینه ریسک طرحهای تحقیقاتی این طرحها از محل اعتبارات استانی پرداخت میشود تا زمینه عملیاتی شدن طرح پرورش و تولید آرتمیا و جلبکهای دریایی فراهم شود.
وی با بیان اینکه این استان به عنوان استان پایلوت در عرصه تدوین سند دانش بنیان معرفی شده است خاطرنشان کرد: استان بوشهر در عرصه حرکت طرحهای دانش بنیان مورد حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته که با توجه به ظرفیتهای استان بوشهر این سند فرصت خوبی را برای اجرای طرحهای فناورانه فراهم میکند.