به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلانغرب در این مراسم گفت: فراخوان این
جشنواره در سال ۹۶ در دوبخش اصلی و ویژه و با دو زبان فارسی وکردی شامل بخش اصلی احیا فرهنگ شهادت، خاطرات جبهه وجنگ، بسیج ودفاع مقدس، نقش زنان دردفاع مقدس، نقش سنگرسازان بی سنگر و شهدای حرم و در بخش ویژه، گیلانغرب در دفاع مقدس، چهارم مهرماه روز مقاومت مردم گیلانغرب، عملیات مطلع الفجر و شهدای گیلانغرب انجام شد.
کیوان پیشقدم افزود: از تعداد ۶۳۲ اثر شرکت کننده در این جشنواره ۱۳۰ اثر آن به زبان کردی و مابقی به زبان فارسی بود که پس از انجام داوری آثار برتر معرفی شدند.
محمودیان فرماندار شهرستان گیلانغرب هم هدف از برگزاری این جشنواره را شناساندن هرچه بهتر دفاع مقدس و نقش بی بدیل مردم گیلانغرب در دوران دفاع مقدس بیان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد در سالهای آتی این جشنواره با رویکردی جدیدتر و تحول انگیز در حوزه شعر دفاع مقدس وادبیات شعر برگزار گردد.
در پایان از آثار برتر با اهدای لوح وهدایا تجلیل شد.
در بخش شعر کردی نفرات برتراز شهرستانهای کرمانشاه، گیلانغرب و سرپل ذهاب ودر بخش فارسی نیز شاعرانی از شهرستانهای دلیجان. قم. اصفهان. صحنه. رامهرمز. ساری نفرات برتر و همچنبن آثار شاعرانی از تهران. زنجان. هندیحان شایسته تقدیر انتخاب ومعرفی شدند.
این جشنواره در سالهای گذشته به صورت استانی، منطقهای و غرب کشور با شرکت ۱۱ استان برگزار شده بود و اینک به جشنواره ملی ارتقا یافته است.
شهرستان گیلانغرب به واسطه حماسه آفرینیها و استقامت مردمانش در دوران دفاع مقدس عنوان دومین شهرستان مقاوم کشور را دارد.
شهرستان گیلانغرب در دوران دفاع مقدس ۷۵۰ شهید، ۲ هزار و ۲۵۰ جانباز و ۱۴۱ آزاده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین پنج هزار و ۸۰۰ شهید مهاجر نیز از سراسر کشور در ایام هشت ساله جنگ تحمیلی در نقاط عملیاتی این شهرستان به دیدار حق شتافته اند