افزایش تولید مرغ در گیلان
معاون جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد: تولید مرغ در گیلان ۱۰درصد افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: مرغداران گیلان پس از وقوع سیلاب و خسارتهای وارد شده به واحدهای پرورش مرغ در مازندران و گلستان جوجه ریزی و تولید مرغ خود را در یک ماه گذشته ۱۰درصد افزایش دادند.
علی اکبرنژاد افزود:جوجه ریزی در مرغداریهای گیلان در مقایسه با مدت مشابه پارسال نیز حدود 20درصد افزایش یافته است.
وی به تامین مرغ مورد نیاز در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی تولید مرغ در گیلان به اندازه کافی است و هیچ نیازی به استفاده از ذخایر استراتژیک استان نیست.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه روزانه بیش از 500تن مرغ در گیلان به بازار عرضه می شود افزود: 200تا250 تن مرغ در بازار داخلی استان توزیع میشود و بقیه به استانهای همجوار نظیر تهران از سال می شود.
علی اکبرنژاد توزیع بیشتر و هدفمند گوشت قرمز را نیز یکی از اقدامات شرکت پشتیبانی جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد و گفت: توزیع گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان به صورت مستمر انجام میشود تا مشکل خاصی از لحاظ کمبود این قلم کالا در بازار مصرفی استان به وجود نیاید.