عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت : با راه اندازی بزرگترین نیروگاه برق خورشیدی، ساوه به قطب مهم تولید برق کشور تبدیل می شود.
وی افزود :این طرح برقی قرار است توسط بخش خصوصی در منطقه طراز ناهید (شرق ساوه) ایجاد شود که ظرفیت تولید سه هزار مگاوات برق در سال را دارد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس اضافه کرد: چهار هزار هکتار زمین توسط بخش خصوصی تامین شده و سرمایه گذار بدون نیاز به اعتبارات دولتی و از محل آورده 6 و نیم میلیارد یورویی خود، اقدام به احداث نیروگاه می کند.
منصوری ادامه داد: مجوز این نیروگاه از وزارت نیرو نیز اخذ شده و در صورت بهره برداری، امکان صادرات برق از ساوه به خارج از کشور نیز میسر است.
وی با اشاره به خسارت های سرمازدگی به باغات و مزارع شهرستان های زرندیه و ساوه و تخریب چهار هزار و 500 هکتار از سطوح، بر لزوم اتخاذ تدابیری برای جبران خسارت باغداران و کشاورزان از سوی دولت تاکید کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس، از سفر سه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان به شهرستان های ساوه و زرندیه در هفته های آینده خبر داد و گفت: بهره برداری یا آغاز عملیات اجرایی چند طرح در این سفرها انجام می شود.
به گفته منصوری، در سفر وزیر بهداشت و درمان قرار است درمانگاه شهر پرندک و نیز بیمارستان امام رضا (ع) مامونیه بهره برداری شود و عملیات اجرایی بخش دوم این بیمارستان با هدف افزایش 2 برابری شمار تخت ها نیز کلید می خورد.
وی با بیان اینکه عملیات ساخت بیمارستان جدید ساوه نیز با حضور وزیر بهداشت و درمان آغاز می شود،گفت: این بیمارستان قرار است در کنار دادگستری ساوه ساخته شود که در بازنگری مجدد شمار تخت های آن از 160 مورد به 250 تخت افزایش یافته و در صورتی که پردیس علوم پزشکی در کنار این بیمارستان نیز تکمیل شود، این مرکز علاوه بر قابلیت درمانی، کاربری آموزشی خواهد یافت.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس افزود: 50 میلیارد ریال اعتبار به صورت نقدی و 200 میلیارد اعتبار تسهیلاتی برای آغاز عملیات اجرایی این بیمارستان تامین شده که مجموعه اعتبار طرح، 900 میلیارد ریال است.
منصوری در خصوص طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه، گفت: امسال افزون بر 40 کیلومتر از سمت ساوه و هم از سمت مبدا این طرح؛ عملیات لوله گذاری انجام می شود که با تغییر پیمانکار این طرح و تاکید بر اجرای عملیات در 2 نقطه، شتاب در اجرای این طرح افزایش یافته است.
وی در مورد استفاده مردم شهرستان ساوه از راه آهن تهران - همدان گفت: : این خط ریلی اکنون در مدار استفاده است و قابلیت خرید بلیت همدان - مشهد با قیمت یک میلیون و 300 هزار ریال برای بلیت های درجه یک و یک میلیون و 100 هزار ریال برای بلیت درجه دوم از طریق اینترنت و آژانس های مسافرتی توسط شهروندان ساوجی میسر است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در مورد فعالیت های مربوط به راهسازی گفت: قرارداد ساخت راه دوبانده مامونیه و جاده خشکرود منعقد شده است.
منصوری ادامه داد: عملیات ساخت کمربندی و کنارگذر ساوه نیز در حال اجراست و امید است این طرح در سال 98 به بهره برداری رسد.