پايش هاي سازمان دامپزشکي هيچ گونه تزريق هورموني به دام هاي استان را نشان نمي دهد .
وی علت افزايش وزن مرغ را اصلاح نژاد و همچنين بهبود وضعيت نگهداري در مرغداري ها اعلام کرد و افزود: بهترين دوره توليد مرغ گوشتي 42 روز است که در آن مرغ ها به طور متوسط به وزن 1800 گرم مي رسند اما برخي مرغداران با طولاني کردن اين دوره باعث افزايش بيش از حد چربي و کاهش پروتئين مرغ مي شوند .
مدیر کل دامپزشکی استان قم با بيان اينکه بزرگ بودن اندازه مرغ نشان دهنده تزريق هورمون نيست گفت: اميدواريم سازمان جهاد کشاورزي با اجراي طرح هاي تشويقي، مرغداران را به رعايت دوره 42 روزه براي پرورش مرغ گوشتي ترغيب کند .
وي در ادامه از توزيع 146 ميليون دُز انواع واکسن هاي طيور در سال گذشته خبر داد و گفت: 126 ميليون دز از اين واکسن تزريقي بوده و با اقدامات مراقبتي صورت گرفته در سال گذشته شاهد کاهش 2 درصدي تلفات مرغ گوشتي بوديم .
مدير کل دامپزشکي استان با بيان اين که 2 ميليون و 341 هزار دام سبک ( گوسفند و بز) و 598 هزار دام سنگين ( گاو و شتر) در استان نگهداري مي شود گفت: تب برفکي و تب مالت از جمله بيماري هاي استان به شمار مي رود که در سال گذشته کانون هاي اين بيماري ها بيش از 50 درصد کاهش پيدا کرده است .