مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: با اجرای طرحهای جدید، ظرفیت شیرینسازی آب دریا برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر به ۹۰ هزار مترمکعب در روز خواهد رسید.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۵درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر خارج از استان است خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۲۵درصد از خط آبرسانی کازرون و بقیه از طریق چاههای آب استان تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تولید آب از طریق شیرینسازی آب دریا خبر داد و اضافه کرد: اکنون دو طرح آب شیرینکن در کنگان و بوشهر با ظرفیت تولید ۲۲هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب در شبانهروز وارد مدار است که ۸ درصد آب مصرفی استان را تامین میکند.
وی از اجرایی شدن تاسیسات جدید آب شیرینکن در شهرهای مختلف استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: اکنون چند طرح آبشیرین کن به ظرفیت۶۰ هزار متر مکعب در حال اجرا است که با وارد مدار شدن این طرحها، تولید آب از آبشیرینکنهای این استان به ۴۰ درصد افزایش مییابد.
حمزهپور با اشاره به اینکه عملیات اجرایی طرح آب شیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر آغاز شده گفت: عملیات اجرایی فاز سوم ۱۰هزار متر مکعبی بوشهر و ۱۵هزار متر مکعبی شهرهای وحدتیه، دالکی، آبپخش و سعدآباد نیز آغاز شده است.
وی تصریح کرد: از فاز سوم آب شیرینکن بوشهر ۵ هزار متر مکعب آن اواسط تابستان و ۵ هزار متر مکعب دیگر پاییز امسال وارد مدار تولید میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه بهزودی سه طرح آبشیرینکن دیگر در استان بوشهر آغاز میشود افزود: طرح ساخت آب شیرینکن عسلویه و تنگستان هر کدام به ظرفیت ۵هزار مترمکعب و آب شیرینکن ۱۷هزار متر مکعبی برازجان در ساحل بوشهر بهزودی پیمانکار و سرمایهگذار آن تعیین میشود.
وی بیان کرد: در مجموع با اجرای این طرحها ظرفیت شیرینسازی آب دریا برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر به ۹۰ هزار مترمکعب خواهد رسید.
حمزهپور یکی از مشکلات آبرسانی استان بوشهررا فرسودگی شبکهها عنوان کرد و افزود: بازسازی و نوسازی شبکهها در دستور کار قرار دارد.
وی از همکاری شرکتهای آب و فاضلاب استانهای دیگر برای نوسازی شبکه آب استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: در همین راستا ۵۰ کیلومتر شبکه آب استان بوشهر در سه شهر بوشهر، برازجان و جم با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان نوسازی میشود که نقش مهمی در توزیع عادلانه آب دارد.