بیشترین آمار مرگ و میر و مصدومیت های ناشی از تصادف مربوط به جوانان است.
حسینی سوانح و حوادث رانندگی را از مقوله های مهم ترافیک دانست و تصریح کرد: بر اساس آمارهای ارائه شده سالانه در کشور نزدیک به 15 هزار نفر در سوانح رانندگی کشته و 10 برابر آن مصدوم می شوند.
وی تلاش در راستای کاهش آمار تصادفات را مهم ترین اولویت پلیس راهور دانست و اظهار کرد: در راستای کاهش حوادث رانندگی و حفظ جان مردم تدابیری و برنامه های متعدد در کشور اجرا شده و نتیجه آن کاهش 50 درصدی تلفات جاده ای در طول 10 سال گذشته است.
سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی با اشاره به اینکه آمال و آرزوی اصلی پلیس راه حداقل رساندن سوانح رانندگی است، بیان کرد: این امر مهم بدون همکاری مردم و حمایت و کمک مسوولان ذی ربط محقق نخواهد شد.
حسینی نقش خانواده در رعایت قوانین مقررات راهنمایی و رانندگی را مهم دانست و افزود: با توجه به اینکه بیشترین آمار مرگ و میر و مصدومیت های ناشی از تصادف مربوط به جوانان است، می طلبد والدین به عنوان موثرترین الگوی تربیتی با توصیه و سفارش مبنی بر رعایت قوانین رانندگی زمینه کاهش تلفات را فراهم آورند.
وی ادامه داد: وجود 400 هزار خودرو و 200 هزار موتورسیکلت در استان زنگ خطری است که اگر راکبین و سرنشینان این وسایل قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نکند می تواند حوادث غیرقابل جبرانی را به بار آورد.
سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی تصریح کرد: مهمترین بحث در ترویج فرهنگ رانندگی و رعایت قوانین رانندگی آموزش است که در این راستا پلیس راهور با انعقاد تفاهم همکاری با آموزش و پرورش آموزش را در مدارس اجرایی کرده است.
42درصد از متوفیان حوادث رانندگی درون شهری استان مرکزی را موتورسیکلتسواران تشکیل می دهند.