در نخستین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان 13 برنامه محوري اقتصاد مقاومتي در سال 1398بررسي و تصويب شد.
دبير قرارگاه ستاد اقتصاد مقاومتي در استان نرخ بيکاري استان قم در دو سال گذشته را 10 و 8 دهم درصد دانست وافزود: با تعامل بين مسئولان، واحدهاي توليدي وبانک ها و با وجود فشارهاي اقتصادي در کشورتوانستیم نرخ بيکاري را در استان ثابت نگاه داریم.
نوربخش سهم استان از تسهيلات بانکي رونق توليد را در سال گذشته 900 ميليارد تومان اعلام کرد و افزود: سال گذشته 1116 ميليارد تومان تسهيلات که بيش از سهميه استان بود به واحدها پرداخت شد و همین مبلغ تعهد امسال است.
استاندار هم در اين نشست بر تک رقمي شدن نرخ بيکاري در استان تاکيد کرد و افزود: اين موضوع به عنوان هدف گذاري در سال1398 لحاظ شود و تمام دستگاهها در رسيدن به اين هدف تلاش کنند.
آقاي سرمست طرح هاي اعلام شده از سوي قرارگاه ستاد اقتصاد مقاومتي را تکميل کننده فعاليت هاي بخش خصوصي و کار آفرينان دانست.
وي از طرح هاي خدمات شهري، ظرفيت دانشگاه ها ، حوزه علميه ومراکز پژوهشي در استان با عنوان راهبردهاي عملياتي ورويکرد علمي بر اقتصاد مقاومتي ياد کرد.
استاندار همچنين با اشاره به تک شهرستاني بودن استان افزود: خدمات شهري در قم با خلاء جدي روبه رو است واين ظرفيت ناديده گرفته که نيازمند همکاري بيشتر شوراي اسلامي شهر قم با ستاد اقتصاد مقاومتي است.
بهره مندي از تسهيلات تعيين شده در ارتقاء بافت فرسوده و ناکارآمد، جلوگيري از نامه پراکني هاي غير ضروري و موازي کاري در مجوزهاي مراکز توليدي، بهره مندي ازظرفيت سرمايه گذاري با هدف توليد وخدمات در درياچه نمک و ساخت کمربندي قم از موضوعاتي بود که نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي در اين نشست بر آن تاکيد کردند و خواستار رسيدگي شدند.