رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: مرحله دوم مبارزه با ملخهای صحرایی با سمپاشی 12هزار هکتار زمینهای کشاورزی در این استان آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس پایش صورت گرفته 20هزار هکتار از اراضی استان بوشهر به عنوان مناطق آلوده به ملخهای صحرایی شناسایی شده خاطرنشان کرد: در مرحله اول مبارزه با این آفت که از بهمنماه پارسال آغاز شد عملیات سمپاشی در دو هزار و 100 هکتار از اراضی انجام شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر پیشبینی کرد با توجه به هجوم دوباره ملخهای بالغ مهاجر، مرحله سوم سمپاشی و مبارزه با این آفت نیز در دستور کار قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: با بسیج همه امکانات، ستاد بحران در همه شهرستانهای استان فعال و اطلاعرسانی لازم به مردم و کشاورزان دراین زمینه انجام شده و همه چیز در استان تحت کنترل و در دست پیگیری و اقدام است.
منوچهری با بیان اینکه با توجه به پیشبینیها حضور ملخها تا پنج سال آینده در کشور ادامه دارد تاکید کرد: باید با برنامهریزی مناسب به مبارزه با این آفت برویم تا بتوانیم از گسترش آن جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به اینکه این ملخها روزانه 200 تا 400 کیلومتر قدرت پروازی و در صورت مبارزه نکردن تا سه هزار و 500 کیلومتر قدرت جابه جایی دارند گفت: اگر در استان بوشهر با این ملخها مبارزه نشود به استان فارس و دیگر استانها هجوم میبرند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه پوره ملخها نیز میتوانند روزانه بین چهار تا هشت کیلومتر جابهجا شوند تاکید کرد: برای جلوگیری از بالغ شدن این پورهها باید محل تجمع آنها بهخوبی سمپاشی شود.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده ملخهای بالغ یا پورههای آنها به مراکز جهاد کشاورزی در شهرستانها اطلاع دهند تا کار ردیابی و مبارزه با آنها آغاز شود.