54 هزار تن گوشت قرمز سال گذشته در استان مرکزی تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به مصرف سالانه ۱۷ هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: ۶۸ درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان های دیگر ارسال میشود.
مجید آذر افزود: 54 هزار تن گوشت قرمز سال گذشته در استان مرکزی تولید شد که حدودا یک درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش دارد.
او گفت: در این بخش جدا از گوسالههای تولیدی در استان مرکزی هرساله تقریبا ۱۹۰ هزار راس گوساله آماده پروار از سایر استانها وارد استان میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی افزود: استان مرکزی به عنوان یک قطب پرواربندی در کشور مطرح بوده و رتبه سوم تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص داده است.
مجید آذر در ادامه در خصوص تولید دام در استان مرکزی گفت: در حوزه تولید دام برعکس پرورش طیور مقداری سنتیتر عمل میکنیم و واحدهای سنتی نسبت به واحدهای صنعتی بیشتر است.
او افزود: مصرف سرانه گوشت قرمز در استان ۱۲ کیلوگرم است که از ۵۴ هزار تن تولید سالانه استان، ۱۷هزار تن در استان مصرف و ۶۸ درصد مازاد تولید به استانهای دیگر ارسال میشود که بیشترین مازاد تولید نیز در بخش گوشت قرمز است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه در تولید شیر و گوشت در سال گذشته شرایط خوبی در استان حاکم بود، افزود: در بخش شیر ۳۳۲ هزار تن شیر خام در استان تولید شده که نسبت به سال ۹۶، ۱.۲ درصد افزایش را به دنبال داشته است. مصرف سرانه شیر خام در استان ۱۱۵ کیلوگرم است که از مجموع تولید شیرخام در استان ۱۶۳ هزار تن مصرف استان بوده و ۵۰ درصد مازاد تولید به خارج از استان صادر میشود.
آذر در خصوص مقایسه مصرف سرانه و تولید در استانگفت: در حوزه گوشت مرغ ۶۰ هزار ۷۰۰ تن گوشت تولید میشود که مصرف سرانه استان برای هر نفر ۲۶ کیلوگرم است.
60 درصد از گوشت مرغ تولیدی در استان مرکزی مصرف و ۴۰ درصد مازاد تولید به سایر استانها ارسال میشود.
آذر در خصوص تخممرغ نیز گفت: در این بخش مصرف سرانه ۱۱ کیلو بوده که از میزان ۳۷ هزار و ۵۰۰ تن تولید استان حدودا ۴۲ درصد در استان استفاده و ۵۸ درصد مازاد تولید به سایر استانها صادر میشود که گاها صادرات تخممرغ و حتی مرغ به خارج از کشور نیز انجام می گیرد.