پانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت عصر امروز با قرائت گزارش ها و جمع بندی فعالیت های کمیسیون های چهارگانه در قم پایان یافت.
به گفته حجت الاسلام جعفری دبیر این همایش 220 مقاله با موضوع مهدویت و چالش ها از شخصیت های علمی و حوزوی کشورهای جهان به دبریخانه این همایش ارسال شده است که از این میان 65 مقاله در کمیسیون های مربوطه ارائه و بررسی می شود.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه در آئین پایانی این همایش با بیان اینکه مقوله حاکمیت و الگوی قدرت از مهمترین دغدغه های بشریت در عصر حاضر است افزود: در حالیکه مدعیان تفکر لیبرال دموکراسی غربی این تفکر را اندیشه پایان تاریخ می داند اما حمایت پیروان و سیاستمداران حامی این تفکر از ظلم و جنایت های حاکم بر دیگر کشورها و ملت های مظلوم نشان از شکست و انحطاط آن دارد.
حجت الاسلام و المسلمین عباسی ادامه داد در این تفکر غربی که دستگاه های رسانه ای به ترویج آن می پردازند، صفات حاکمان جایگاهی ندارد و مهم چگونه حکومت کردن است و به همین دلیل در برخی از این کشورها شاهد حکمرانی انسان های غیر متعادل و گاهی ناشایست هستیم.
وی با اشاره به ویژگی های بارز فرهنگ شیعی و تفکر مهدوی در ارائه الگوی حکومت اسلامی گفت: در این تفکر انسانهای صالح همراه با شایستگی، عدالت و صلابت بشریت را به سمت سعادت سوق می دهند.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد مراکز فرهنگی و پژوهشی اسلامی باید در خصوص شناسایی و ویژگی های انسان های صالح و تربیت آنها تحقیق و مطالعه علمی انجام دهند.
حجت الاسلام و المسلمين اراکي دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب هم در اين همايش با اشاره به تلاش دشمنان و منکران حق براي تخريب چهره واقعي اسلام ، آماده سازي فکري و نظري جامعه و بکارگيري روش هاي نوين براي پاسخ دادن به شبهات در حوزه مهدويت را از وظايف انديشمندان ، دانش پژوهان و مهدي ياوران دانست.
رونمايي از کتاب ترويج تفکر موعود گرايي در افق جهاني، مجموعه مقالات برگزيده و منتخب چهاردهمين همايش بين المللي دکترين مهدويت در قالب فصلنامه و پوستر از ديگر بخش هاي اين همايش بود.
گفتني است سال گذشته چهاردهمين همايش بين المللي دکترين مهدويت با موضوع مهدويت محور مشترک مذاهب اسلامي برگزار شد و قرار است شانزدهمين همايش دکترين مهدويت با موضوع حرکت انبيا و امامان از آغاز تا انجام برگزار شود.