موسسه پژوهش سرطان اعلام کرد: خوردن حتی مقدار کمی گوشت خوک و محصولات فراوری شده از آن هم با سرطان روده مرتبط است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن، رسانه ها در انگلیس امروز و در پی انتشار این پژوهش اعلام کردند: در مقایسه افرادی که گوشت خوک و گوشت قرمز فراوری شده، حتی با رعایت معیارهای بهداشتی و به میزان اندک می خورند، با افرادی که گوشت خوک و گوشت قرمزی نمی خورند، مشخص شد احتمال ابتلا آنان به سرطان روده، یک پنجم افزایش می یابد.
در نتیحه این بررسی جدید که در نشریه بین المللی همه گیرشناسی (International Journal of Epidemiology) منتشر شده آمده است: اطلاعات بیش از 475 هزار نفر در سنین 40 تا 69 سال در ابتدای مطالعه، به مدت 5 سال و 7 ماه بررسی شده است. براساس این بررسی،در مدت زمان این بررسی، دو هزار و ششصد و نه نفر از افراد، به سرطان روده مبتلا شدند.
روزنامه اسکاتلندی نیواسکاتسمن (The Scotsman) در این باره نوشت: بنیاد جهانی پژوهش در سرطان (The World Cancer Research Fund (WCRF)) نیز هشدار داده است شواهد کافی وجود دارد که گوشت خوک و نوع فراوری شده آن از جمله گوشت خوک نمک سود و سوسیس و کالباس، از علل ایجاد سرطان روده است.
در این گزارش همچنین مصرف فراوان گوشت قرمز گاو و گوسفند نیز چنین اثری دارد.
وزارت بهداشت و درمان انگلیس هم اعلام کرد اگرچه گوشت منبع خوب پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است، حداکثر میزان مجاز مصرف گوشت قرمز و فراوری شده برای افراد بالغ، حدود 70 گرم در روز است