به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، علی بادارا کامارسفیر سیرالئون در ایران با حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکرنماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی درمحل بعثه مقام معظم رهبری دیدار و گفتگو کرد.
دراین دیدار حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با اشاره به اینکه ظرفیتهای بزرگی برای گسترش روابط میان دو کشور وجود دارد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تجربیات خود در حوزه حج و زیارت را به سیرالئون منتقل کند.
وی حج گذاری ایران را بسیار منظم توصیف کرد و با اشاره به خدمات سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری به حجاج کشورمان در حوزهای حمل و نقل هوایی و زمینی، اسکان، تغذیه، پزشکی، فرهنگی، آموزشی و... گفت: ما در این زمینهها میتوانیم همکاری داشته باشیم و ارتباطات خود را تقویت کنیم.
وی افزود: آمادگی داریم که نمایشگاههای مختلف درحوزه حج و زیارت در سیرالئون برگزار کنیم.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین از تبادل هیئتها بین دو کشور در حوزه حج و زیارت استقبال و ابراز امیدواری کرد در دوره ماموریت سفیر سیرالئون در کشورمان گامهای بلند و موثری در راه توسعه هرچه بیشتر روابط دو کشور برداشته شود.
در این دیدار علی بادارا کامارسفیر سیرالئون در تهران نیز با اشاره به اینکه از جمعیت هفت میلیون نفری کشورش شش میلیون نفر مسلمان هستند، حج را فرصت مناسبی برای آشنایی بیشترمردم سیرالئون با معارف اسلامی و مسلمانان دیگر کشورها دانست.
وی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی ایران پیروان ادیان و مذاهب مختلف در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی دارند، تصریح کرد: در طول ماموریت خود تلاش خواهد کرد تا روابط بین سیرالئون و جمهوری اسلامی ایران مستحکم ترشود.
در ادامه این دیدار، حجت السلام والمسلمین قاضی عسکر از توسعه وحدت اسلامی بعنوان یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران درحج نام برد و خاطرنشان کرد: شخصیتهای جهان اسلام درکنگره عظیم حج میتوانند دور هم جمع شوند و برای حل مشکلات امت اسلامی تصمیم گیری کنند.
وی گفت: کشورهای ثروتمند اسلامی میتوانند به کشورهای درحال رشد و کمتر توسعه یافته مسلمان کمک کنند تا بتوانند روی پای خود بایستند و دست استعمارگران را از کشورشان کوتاه کنند.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه ما معتقد به اسلام اعتدالی هستیم، افزود: در اسلام اعتدالی مسلمان و غیر مسلمان در کنار هم زندگی خوبی دارند و به مذهب خود عمل میکنند.
وی اضافه کرد: برخی کشورهای طرفدار اسلام افراطی در کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان و لیبی جنایات بزرگی را مرتکب شدند، مظلومین را سربریدند و یا زنده زنده در آتش سوزاندند، زنان ایزدی را در بازار فروختند و موزهها را تخریب کردند و آثار تمدنی را ازبین بردند.
وی تاکید کرد: کشورهای اسلامی باید با تقویت وحدت میان خود، مانع نفوذ اسلام افراطی در میان امت اسلامی شوند و ارتباطات شان در حوزههای مختلف را توسعه بخشند.