فرمانده کل ارتش: حضور به هنگام و موثر ارتش در امدادرسانی به مردم در سیل اخیر نشات گرفته از تاسی به سیره شهید صیاد شیرازی است
وی با بیان اینکه در همه جا به هنگام، به موقع و موثر حضور داشتیم اضافه کرد: حتی یکجا هم ما سراغ نداریم که بگوییم اگر یک ساعت زودتر میرسیدیم بهتر بود.
فرمانده کل ارتش گفت: یکی از دلایل این موفقیت تاسی به سیره شهید صیاد شیرازی بود؛ امروز اکثر فرماندهان مناطق ما و فرماندهان میانی ما، کسانی هستند که مستقیم در کلاس درس فرماندهی و مدیریت شهید صیاد روشهای مورد نظر وی را مستقیم از خودشان شنیدند و فرماندهان پایینتر ما هم کسانی هستند که با واسطه شنیده اند و یکی از الگوهای آنها شهید صیاد شیرازی است.
وی افزود: شما اگر امروز به دانشگاههای افسری ما مراجعه کنید جوانهایی که بسیاری شان چهره صیاد شیرازی را فقط در تلویزیون دیده اند حتما یکی از الگوهای آنها شهید شیرازی است.
سرلشکرموسوی گفت: این فرماندهان ما وقتی بخاطر میآورند که امیر بصیر تکلیف شناس و زمان شناس ما، که در زمان حمله منافقین رسماً هیچ مسئولیت فرماندهی نداشت، اما آنگاه که به همان دلیل خلوص در بندگی خداوند درمی یابد که کجا باید باشد و چه باید بکند، وارد میدان میشود و به خواست خدا، فرمانده پیروز یکی از مهمترین عملیاتهای ۴۰ ساله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی میشود.
فرمانده ارتش همچنین با اشاره به حادثه سیل اخیر گفت: شاید بسیاری ندادند، اما ماجرای بحران سیل اخیر درست از شامگاه ۲۷ اسفند ۹۷ از گردنه خوش ییلاق شروع شد و از آزادشهر و قائمشهر ادامه پیدا کرد و در ادامه به گمیشان و آق قلا رسید و از آنجا بیشتر رسانهای شد و همه نیروها وارد شدند بنابراین فرماندهان ما به خودشان میگویند الان که این اتفاق افتاده است اگر شهید صیاد شیرازی بود، چه میکرد، میبینند اگر او بود آستین بالا میزد و به کمک مردم میرفت.
وی ادامه داد:ما که رهرو راه صیاد شیرازی هستیم امروز باید کاری کنیم که اگر او بود انجام میداد، آستین بالا میزد این است که برکت شامل حال فرزندان و رهروان راه او میشود.
امیر سرلشکر موسوی افزود: این شجره طیبه ادامه دارد و رهروان شهید صیاد در ارتش و هر جای دیگر این نور را با خود حمل میکنند و در رکاب فرماندهی معظم کل قوا این راه را تا ظهور آن منجی موعود حضرت بقیه الله الاعظم (عج) ادامه میدهند.
فرمانده ارتش سپس با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در تحریم سپاه پاسداران گفت: این تلاشهای مذبوحانه و غیرعقلانی دشمنان ما و در راس آنها آمریکای جنایتکار هم مانند این تصمیم جاهلانه و مضحکی که درمورد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرفتند هم هیچ کدام نمیتواند خللی در این حرکت الهی انقلاب شکوهمند ایجاد کند.
امیرسرلشکرموسوی افزود: ما در پرونده سردمداران کاخ سفید چیزی جز خباثت و سیاهی ندیده ایم.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوى با حضور در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «کمین گل سرخ» گفت: از برادرم آقاى مومنى شریف بابت این کتاب تشکر میکنم و تقریظ مقام معظم رهبرى بر این کتاب را نیز به وی و همه تبریک میگویم، خوب است بدانیم این کتاب در ٣٠ کشور مورد توجه علاقهمندان نیز قرار گرفته است.
فرمانده کل ارتش جمهورى اسلامى ایران درباره اثرات شهید صیاد شیرازى بر ارتش امروز گفت: وقتى تاریخ را مرور میکنیم به زنان و مردانى میرسیم که نه فقط در زمان حیات خود بلکه در زمان بعد از رفتن خود نیز اثرات آنها ماندگار بوده است
سرلشکر موسوى افزود: بعد از ظهور اسلام، شخصیت هاى برجسته اى ظهور و بروز پیدا کردند که ما به آنها تاسى میکنیم، بعد از پیروزى انقلاب اسلامى نیز این اتفاق افتاد که بخش قابل توجهى از آن به دوران دفاع مقدس مربوط میشود که یکى از مهمترین شخصیت هاى آن شهید سپهبد صیاد شیرازى است.
وی گفت: اینکه نان حلال و شیر پاک و تاثیرات محیطى چقدر اثر دارد به کنار، اما درباره شهید شیرازى خلوص در بندگى خدا مهمترین عامل بوده است که بسیارى از ویژگى هاى دیگر ایشان زیر مجموعه همین خلوص در بندگى خداست؛ اخلاص بصیرت میدهد، قدرت تشخیص میدهد و به موقع و درست عمل کردن را به انسان میدهد.
فرمانده کل ارتش افزود: این ویژگى منحصر به حیات وی نشد و امروز نیز پس از بیست سال شهید صیاد هنوز به شاگردان خود درس میدهد؛ مانند سیل اخیر که شاهد بودید ارتش چگونه از همان ابتدا با قدرت وارد شد.
نویسنده کتاب «در کمین گل سرخ» نیز در بخشى از صحبت هاى خود درباره قهرمان کتاب خود گفت: شهید صیاد شیرازى یک نظامى به تمام معنا بود؛ پیش از انقلاب و در همه آزمونها و دورهها اول شده بود، جز یک دوره که حکمت آن را بعدها فهمید.
محسن مومنى شریف افزود: شهید صیاد شیرازى وقتى در مراسم اهدای سردوشى توسط شاه دعوت نشد گفت حتما مصلحتى بوده است و بعدها پس از پیروزى انقلاب گفت حالا فهمیدم که چرا آن اتفاق به مصلحت من بود، زیرا کسى که بعدها باید در نظام جمهورى اسلامى فرمانده میشد نباید از شاه جایزه میگرفت.
نویسنده کتاب «در کمین گل سرخ» گفت: شهید صیاد شیرازى با ویژگى هاى ممتاز خود در همه جا میدرخشید؛ خودش میگفت با چشم اندازى که در ارتش پیش از انقلاب میدیدم نهایت درجه اى جز سرهنگى براى خودم پیش بینى نمیکردم، زیرا به دلایل عقایدم با آنها زاویه داشتم.
مومنى افزود: پیش از انقلاب در حوزه هنر وضع از این نیز بدتر بود، زیرا افرادى که با خاستگاه دین سراغ ادبیات آمده بودند ورودشان به کار حرفه اى تقریبا غیر ممکن بود بنابراین برخى بزرگان ما با اینکه در مجامع دینى درخشیده بودند، اما در حوزه ادبیات کشور جایى نداشتند.
این نویسنده گفت: اکنون اگر این اتفاقات براى اشخاصى چون من روی میدهد و شخص اول کشور نیز به آن توجه میکند جزء برکات انقلاب اسلامى است.
رئیس حوزه هنرى همچنین با اشاره به هفته هنر و ادبیات انقلاب اسلامى که دیروز به پایان رسید، افزود: خوشبختانه شاهد هنر و ادبیات پیشرو در این زمینه هستیم، و رشد و ماندگارى این هنر و ادبیات را مدیون حضرت آیت الله خامنه اى هستیم.
مومنى گفت: ایشان هم در دوران ریاست جمهورى و هم در دوران رهبرى با توجهات و حمایت شان باعث شدند ما یک ادبیات و هنر پیشرو و متعهد داشته باشیم و سعى کنیم به سلیقه مشکل پسند ایشان برسیم.
فرزند شهید على صیاد شیرازى نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت مناسبتها به ویژه روز پاسدار و روز ارتش گفت: در سال ٨٥ که با خانواده خدمت حضرت آقا رسیدیم، ایشان رضایت خود را از این کتاب ابراز کردند.
مهدی صیاد شیرازی افزود: ۳ نکته درباره پدر بیان میکنم که هر کدام شاخ و برگ هاى کثیرى دارد؛ نخستین خصوصیت وی تعبد شان است مثل نماز اول وقت، نکته دوم جدیت وی به نظام اسلامى بود و تقریبا در همه ماموریتها یشان شاهد هستیم که وظایفش را به نحو احسن انجام داد و سوم ارادت وی به حضرت امام خمینى (ره) و همچنین رهبر معظم انقلاب و جایگاه ولایت است که یک ارادت ویژه اى بود.
در مراسم هشتمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت که صبح امروز (سهشنبه) و در آستانه روز ارتش در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد، از تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «در کمین گل سرخ» رونمایی شد.