50 درصد مازاد تولید شیر خام استان مرکزی به خارج از استان صادر میشود.
آذر با اشاره به مصرف سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: 68 درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان های دیگر ارسال میشود.
وی همچنین به افزایش تولید شیر خام اشاره کرد و افزود: در بخش شیر 332 هزار تن شیر خام در استان تولید شده که نسبت به سال 96، 1.2 درصد افزایش را به دنبال داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: مصرف سرانه شیر خام در استان 115 کیلوگرم است که از مجموع تولید شیرخام در استان 163 هزار تن مصرف استان بوده و 50 درصد مازاد تولید به خارج از استان صادر میشود.
آذر در خصوص مقایسه مصرف سرانه و تولید در استان بیان کرد: در حوزه گوشت مرغ 60 هزار و 700 تن گوشت تولید میشود که 40 درصد این میزان مازاد تولید است و به سایر استانها ارسال میشود.
وی در خصوص تخممرغ نیز گفت: 37 هزار و 500 تن تخم مرغ در استان تولید می شود که 58 درصد آن مازاد تولید و به سایر استانها صادر میشود.
استان مرکزی به عنوان یک قطب پرواربندی در کشور مطرح بوده و رتبه سوم تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص داده است.
استان مرکزی در حوزه کشاورزی علاوه بر تامین نیاز کشور با صادرات 2هزار و ۸۰۰تن از محصولات، بیش از 84میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور به ارمغان آورده است.