به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت حشمت الله فلاحتپیشه افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حال حاضر سه موضوع را در دستور کار خود قرار داده که یکی از آنها گزارش نقض حقوق بشر توسط دولت آمریکا در یک سال گذشته است که امروز در کمیسیون نهایی و برای قرائت به هیات رییسه مجلس تقدیم می شود، امیدواریم در دستور کار هفته آینده نمایندگان قرار گیرد.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از این پس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گزارش سالانه نقض حقوق بشر آمریکا را تهیه و دستگاه های مربوطه را مسوول پیگیری آن میکند. همچنین دستور بررسی طرح دو فوریتی اقدام متقابل جمهوری اسلامی ایران در برابر تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالات متحده آمریکا (الزام دولت به تقویت سپاه) ادامه پیدا میکند البته این طرح در کمیسیون امنیت ملی مجلس تغییراتی کرده است.
وی افزود: الحاقیههای متعددی در کمیسیون پیشنهاد شده است، ما کارگروهی در این کمیسیون به ریاست علاءالدین بروجردی و با عضویت احمد امیرآبادی، سید حسین نقوی حسینی، هادی شوشتری، مجتبی ذوالنور و محمد دهقان تشکیل دادیم، این کارگروه قرار است به همراه اداره قوانین مجلس این طرح را تنقیح کنند و پس از نهایی شدن آن در دستور کار مجلس قرار می گیرد.
فلاحت پیشه یادآور شد: کمیسیون از هفته آتی وارد بررسی 15 طرح پیشنهادی در قِبال آمریکا میشود که بر این اساس، دولت ملزم به پیگیری آنها میشود. این 15 طرح درباره مقابله با نقش آمریکا در حوزه تروریسم سایبر، نقش آمریکا در شکلگیری بحرانها در منطقه و نقض معاهدات بینالمللی و غیره است که فراتر از مقابله به مثل است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این طرحها در مقابله با یک جانبهگرایی و قُلدری ترامپ و آمریکا در دنیای امروز است. ما در قالب و روند منطقی موضوعات را نوعی مطرح خواهیم کرد تا بخش عمده همراهیها از درون آمریکا با مجلس ایران را شاهد باشیم.
وی افزود: موارد مطرح بارها مورد انتقاد روسای پنج کمیسیون عمده در مجلس نمایندگان آمریکا بوده است، حزب دموکرات و مجلس نمایندگان آمریکا از اقدامات یک جانبه گرایانه ترامپ تحت عنوان فاجعه یاد میکنند.
فلاحت پیشه ادامه داد: از میان طرحهای مذکور تنها سه طرح در قالب قانون در آمریکا مطرح و تصویب شده است، سایر موضوعات گاهی از سوی سناتورهای آمریکایی مطرح میشود اما در ایران برجسته میشود، آمریکاییها در قالب جنگ روانی بسیاری از ادعاها را مطرح میکنند. این موارد حتی در کنگره آمریکا به رأی هم گذاشته نمیشود اما در این طرحها به موضوعات پرداختیم تا وزارت امور خارجه آنها را پیگیری کند زیرا اغلب در این موارد به ویرانگری پرداختند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: اداره قوانین، مرکز پژوهشهای مجلس و دستگاههای مختلف نیز به این طرحها خواهند پرداخت تا موضوعات به صورت همه جانبه بررسی شود.