معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتشار و فعالیت نزدیک به ۴۰۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاههای کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، غلامرضا غفاری عصر دیروز در جلسه نخستین دوره گردهمایی فعالان نشریات
وی بابیان اینکه بر اساس آئیننامهای که در وزارت علوم داریم، بر مبنای آن در دانشگاهها عمل میکنیم، اظهار کرد: اما این بدان معنی نیست که همه نشریات را میتوانیم رصد کنیم، چراکه این کار شدنی نیست، اما اگر خطایی صورت بگیرد و گزارش شود، در شورای دانشگاهها موردبررسی و برخورد قرار میگیرد.
غفاری با اشاره به اینکه مجموعههای دانشجویی که مجوز میگیرد خودشان را ملزم به رعایت آییننامهها میکنند، در خصوص حواشی صورت گرفته درباره توهین به مقدسات دینی و انقلابی با اینگونه نشریهها اذعان کرد: ممکن است مطلبی در نشریه دانشجویی بهاشتباه که میتواند عمداً یا سهواً باشد نوشته شود که اینجا علاوه بر برخورد وزارت علوم، جا دارد که دیگر نشریهها نیز وارد شوند و با اینگونه نظرات برخورد کنند.
وی با تأکید بر اینکه خلاف واقع نوشتن نشریات دانشجویی را نمیپذیریم، افزود: گاهی اوقات نقدها غیرمنصفانه و خلاف واقع در نشریات انجام میشود که باید نسبت به این نقدها پاسخگو باشند؛ بنابراین نقد دولتها بهشرط منصفانه بودن قابلقبول است.
مدیر کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به وقوع سیل که مردم ایران را گرفتار کرد، کمک دانشجویان متعهد میتواند فضای مناسبی را برای آنها به وجود آورد.
هادی عسگری گفت: رئیس جمهور به دلیل وجود سیلها و بارندگیهای فراوان، طی نامهای اردوهای دانشآموزی و دانشجویی را لغو کرد، در ادامه نامهای از سوی ما به ایشان ارسال و از رئیس جمهور درخواست شد تا اجازه برگزاری اردو در مناطق دارای شرایط مناسب جوی داده شود.
وی بیان کرد: امسال با وجود وقوع مشکلاتی مانند مسائل مالی در دانشگاهها، اُفت دانشجوی بازدیدکننده از مناطق نداشتیم، به عنوان مثال اخیراً به دانشگاه شهید چمران رفته و از مناطق سیل زده بازدید کردیم.
به گفته وی، باید فضا و زمانبندی مناسب برای حمایت و کمک به سیل زدگان صورت پذیرد تا براساس سلایق دانشجویان، فضایی در دانشگاهها ایجاد و شیرینی آن وارد زندگی آسیبدیدگان شود.