مدیر عامل شرکت آب منطقهای تهران: ۷۰ درصد آب رها شده از سد لتیان و سد کرج برای تغذیه مصنوعی دشتهای تهران استفاده شده است.
وی با بیان اینکه این تغذیه مصنوعی تا تابستان ادامه دارد گفت: امسال بخش کشاورزی شرایط بهتری برای فعالیت در تهران خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با اشاره به احیای تالاب ورامین ادامه داد: ۵۰ تا ۱۵۰ مترمکعب برثانیه آب از سد لتیان، ۲۰ تا ۵۰ مترمکعب برثانیه آب از سد کرج و ۱۰ تا ۳۰ مترمکعب آب نیز از سد طالقان درحال رهاسازی است که آب رها شده از سد لتیان سبب بهبود وضع سد ماملو و تغذیه دشت ورامین شده و رها سازی آب از سد کرج نیز با هدایت به سمت شن چالهها برای تغذیه مصنوعی در ۵ حوضه تعیین شده مصرف شده است و رها سازی آب از سد طالقان نیز تغذیه دشت قزوین را به همراه دارد.
رضوی گفت: با اجرای طرح تغذیه مصنوعی دشتها روند افتهای شدید سطح آبهای زیرزمینی در سالهای گذشته تعدیل خواهد شد.
وی ارتفاع بارشها در استان تهران از ابتدای سال آبی ۹۷-۹۸ (مهر) تاکنون را ۳۴۰ میلی متر اعلام کرد و افزود: این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۱۷ میلی متر بوده است که این حجم از بارندگیها نشان دهنده رشد ۱۹۱ درصدی بارشهای نسبت به سال گذشته و ۶۵ درصدی نسبت به بلند مدت است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه میزان بارشهای در ۲۰ روز گذشته معادل ۹۴ میلی متر بوده است ادامه داد: این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۱۰ میلی متر و در دراز مدت ۲۷ میلی متر بوده است که این ارقام نشان دهنده شرایط مناسب ما در بهار امسال است.
رضوی با اشاره به اینکه میزان ورودی ۵ سد مهم تهران از ابتدای مهر تا ۱۹ فروردین ۶۴ درصد افزایش داشته است افزود: در مجموع شرا یط مخزنی سدهای تهران ۹۴ میلیون مترمکعب بیشتر است.
وی با بیان اینکه به پیش بینیهای انجام شده درخصوص سیلابها، تخلیه مخازن سدها از میانه زمستان آغاز شد ادامه داد: تا کنون ۱۵۰ میلیون مترمکعب سیلاب از مجموع رودخانههای تهران در پشت سدها جمع آوری شده است که بیشترین آن مربوط به سد لتیان با دبی ۲۷۰ متر مکعب بوده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران با اشاره به شناسایی گلوگاهها در رودخانههای تهران با همکاری شهرداری در موج اول بارندگیهای تهران افزود: هم اکنون آمادگی کافی برای موج دوم بارشها وجود دارد.
رضوی افزود: ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر از رودخانههای تهران نیاز به پاک سازی دارد.