به همت کارآفرین برتر مهابادی بزرگترین واحد تولید ترازوی دیجیتال شمالغرب کشور، در مهاباد راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ کارآفرین برتر مهابادی با راه اندازی این واحد تولیدی توانسته است در بازار رقابت تولید و صادرات این کالا، گوی سبقت را از کشورهای مطرح در این زمینه برباید.
مدیرعامل شرکت سازنده ترازوهای دیجیتال می گوید: سوران پیامی، کارآفرین برتر و چهره ماندگارصنعت وتجارت آذربایجانغربی درسال 95 است،کسی که13 سال قبل کارش را با تعمیر ترازوهای دست دوم خارجی آغاز کرد.
سوران پیامی گفت: نیروی انسانی و فضای کار در مقایسه با سالهای نخست تأسیس شرکت، 50 درصد افزایش یافته است و اکنون به مرحله ای رسیده ایم که سالانه یکهزارو 500 دستگاه ترازوی دیجیتال تولید و روانه بازار مصرف می کنیم.
وی می گوید: کیفیت، دقت و استحکام بالا، قابلیت جابجایی آسان و تنوع شکل و اندازه در بزرگترین واحد تولید ترازوی دیجیتال شمالغرب کشور به دست کارگر ایرانی عملی شده است.
پیامی، با اشاره به مشکلات و موانع تولید این شرکت هم گفت: در ابتدای تحریم ها، مواد اولیه محصول با تأخیر یا چند برابر قیمت بدست ما می رسید و همین امر سبب شد تا به فکر تولید مواد اولیه آن نیز باشیم؛ بر این اساس با تلاش شبانه روزی هم اکنون توانسته ایم بیش از 80 درصد مواد اولیه محصول خود را در داخل تولید کنیم.
او، با تأکید بر تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید گفت: این واحد تولیدی با تمرکز بر روی کیفیت محصولات خود توانسته است رقیبی جدی برای نمونه خارجی باشد به گونه ای که تقاضای ارسال ترازوهای این شرکت از سوی کشورهای خارجی همسایه دریافت شده است.
پیامی ضمن ابراز رضایت مندی مشتریان سراسر کشور از محصولات این شرکت افزود: شرکت پیام توزین با تکیه بر استعداد و توانایی، دانش و مهارت جوانان محلی توانسته است به خودباوری برسد و اکنون رقیب جدی برای نمونه خارجی باشد.
یکی از فروشندگان مهابادی که در مغازه اش از این نوع ترازوی دیجیتالی استفاده می کند می گوید: در مدت سه سالی که از این نوع ترازو استفاده می کنم از طول عمر باتری و کارکرد دستگاه، در مقایسه با نمونه های خارجی رضایت دارم.
علی محمودی گفت: این نمونه ترازو با باتری ماشین هم شارژ می شود و در صورت قطع و یا نوسان برق این امر برای فروشندگان دوره گرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
عزیزی، فروشنده دیگری درمیدان میوه و تره بارمهاباد از کیفیت بالای ترازوهای دیجیتال می گوید.
حسین ، یکی دیگر از فروشندگان و کسانیکه از این ترازو استفاده می کند، می گوید: افتخار می کنم که چنین ترازوهایی در شهرو زادگاه خودم تولید می شود.
منصورمروتی،کارگر فنی این شرکت هم می گوید: افتخار می کنم در شهر خودم مشغول به کار هستم و برای خود و خانواده ام در این شرکت درآمد کسب می کنم.
جمال میرزایی سرپرست کارگاه می گوید: تمام تلاش ما این است که بتوانیم محصولی با کیفیت و با برند ایرانی تحویل بازارهای داخلی و خارجی بدهیم.
حالا کفه کیفیت در رقابت با نمونه خارجی به نفع محصول ایرانی سنگینی می کند.
جلال قادرپور،مسئول کنترل کیفی شرکت هم می گوید: حتی خریدارانی داشته ایم که محصولات ما را به کشورهای خارجی برده اند و آنجا نمونه بازسازی شده محصول را تولید کرده اند.
امیر رحمان پورآذر،مدیر برنامه ریزی وکنترل خط تولید هم گفت: نه تنها تحریم ها مانع پیشرفت شرکت نشده اند بلکه توانسته ایم حدود 80 درصد مواد اولیه محصولات خود را در داخل کارخانه تولید کنیم.
تولیدی که رونق آن حرکت چرخهای اشتغال و صادرات را هم روانتر کرده است.
خانم پیامی مدیر تبلیغات واحد تولیدی می گوید: در 20 استان کشور 32 نمایندگی فعال داریم که با توجه به کیفیت محصول و حمایت نمایندگی ها توانستیم طی یک سال اخیر، فروش محصولات را افزایش دهیم.
خیری، رئیس اداره استاندارد شهرستان مهاباد هم گفت: این واحد تولیدی نخستین واحد تولیدی درسطح آذربایجانغربی است که موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای دستگاههای توزین غیرخودکار ترازو و باسکول تا ظرفیت پنج تن شده است.
صادق قادری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مهاباد هم می گوید: این واحد تولیدی، صنفی با سرمایه گذاری شش میلیارد ریال برای 33 نفر اشتغالزایی کرده و 20 درصد از تولیدات این شرکت به کشورهای عراق، ترکیه و آذربایجان صادرخواهد شد.
بزرگترین هدف این واحد تولیدی، صادرات به پرجمعیت ترین کشور جهان تا 12 سال آینده است. هدفی که تحقق آن نیازمند برنامه ریزی منسجم، تلاش مداوم و صد البته حمایت های بیشتر است.
نویسنده: رحمان جنگلی
مایه افتخارید
خسته نباشید