در اجرای طرح نوروزی،9 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در
شریعتی میزان کشتار دام در کشتارگاههای خراسان رضوی را نیز در مدت اجرای این طرح ، 54 هزار راس دام سبک و سنگین اعلام کردو افزود: از این میزان دام کشتار شده، بیش از 2 هزار و 430 تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.
شریعتی با اشاره به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دستفروشان، گفت: با همه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جادهها، مشهد بهویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیرمجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه و جگر کنند، بهطور جدی برخورد میشود.
وی افزود: در 10 هزار بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز ، 74 پرونده برای متخلفان تشکیل و تسلیم مراجع قضایی شده و همچنین 36 تن فرآورده خام دامی ضبط و 12 تن از این مواد نیز معدوم و 7 مرکز متخلف هم پلمب شده است.