فرمانده سپاه قدس در سوسنگرد؛
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
سرلشکر سلیمانی: ایرانیها احساس میکنند که به مردم خوزستان و لرستان بدهکارند، باید کمک به سیل زدگان ساماندهی شود
خبر در حال تکميل است...
>>> سفر رئيس دستگاه قضا به گلستان
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما مراکز استان ها، فرمانده سپاه قدس در سوسنگرد حضور يافت و از نزديک با مردم گفتگو کرد.
حضور سردار سلیمانی در جمع مردم سوسنگرد
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواستار ساماندهی خدمت رسانی به مناطق سیل زده شد . سردار قاسم سلیمانی که صبح امروز به همراه جمعی از مسؤولان ستاد اربعین کشور، از مناطق سیلزده خوزستان بازدید کرده است ، در جمع مردم سوسنگرد گفت: بگفته رهبری همه ما در خدمت مردم هستیم.
وی افزود: مردم ایران احساس می کنند که به مردم خوزستان و لرستان بدهکارند و باید خدمت رسانی به مردم مناطق سیل زده ساماندهی شود .فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه چنین اتفاقاتی طبیعی است ادامه داد: باید چنین حوادثی پیش بینی شود و دولت باید طوری برنامه ریزی کند تا دچار چنین اتفاقاتی نشویم . سردار قاسم سلیمانی گفت: بستان، هویزه ، سوسنگرد ، آبادان و خرمشهر دژهای کشورند و این دژها باید همیشه قوی باشند.
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
خدمت رسانی به مردم سیل زده ساماندهی شود
بازدید سردار سلیمانی از مناطق سیلزده خوزستان
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز به همراه سردار شاهوارپور، فرمانده سپاه خوزستان و جمعی از مسؤولان ستاد اربعین کشور، از مناطق سیلزده خوزستان بازدید کرد. سفر سرلشکر قاسم سلیمانی به منظور بررسی هماهنگی راهاندازی مواکب اربعین در مناطق در معرض سیل صورت گرفته است. فرمانده نیروی قدس سپاه پیش از این، در پیامی با اعلام حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس در ادامه کمکرسانی به سیلزدگان، از استقرار موکبهای خدمترسانی اربعین به مدت یک ماه در مناطق در معرض سیل خوزستان و لرستان خبر داده بود.
روحیه جهادی و ایثار در مناطق سیل زده
رئیس دستگاه قضا از مناطق سیل زده گلستان بازدید و از نزدیک با مردم گفتگو کرد. رئیس قوه قضائیه گفت: روحیه جهادی و ایثار نیروهای مردمی، نظامی و دولتی باعث امداد و نجات در مناطق سیل زده شد. حجت الاسلام و المسلیمن رئیسی در بدو ورود به فرودگاه گرگان افزود: سیل اخیر در ۳ بخش قابل بررسی است؛ نخست روحیه جهادی و ایثار نیروهای مردمی، نظامی و دولتی در سیل اخیر بود. وی گفت: بخش دوم به آبادانی و جبران خسارت مربوط است که به خوبی در حال انجام است؛ بخش سوم هم به آسیب شناسی سیل است که با هماهنگی همه دستگاهها باید صورت بگیرد. رئیس دستگاه قضا ادامه داد: دستگاه قضا در بخش امداد و نجات وظیف نظارت را با هماهنگی سازمان بازرسی انجام داد و اوضاع در این منطقه مدیریت شده است.
مرگ ۱۵ نفر در لرستان بر اثر سیل امسال
بر اثر سیل و حوادث مرتبط با آن امسال ۱۵ نفر در لرستان فوت کردندبر اساس اعلام پزشکی قانونی، استان لرستان بعد از استان فارس بیشترین قربانی سیل را داشت.در استان فارس ۲۱ نفر بر اثر سیل و حوادث مرتبط با آن فوت کردند.اسامی کشتههای حادثه سیل بر اساس اعلام پزشکی قانونی در لرستان به شرح زیر است
درخرمآباد ۳ نفر بنامهای نورمحمد حسنوند ۴۶ ساله، قربانعلی کُردچگنی ۷۹ ساله و امیدعلی نصیرییکتا ۶ ساله فوت کردند.در لیگودرز هم مراد شیری، بیبی زنان شیری و ابوالفضل کاظمی ۲۵ ساله قربانی سیل شدند.در چگنی نیز سیل امسال ۳ نفر را به نامهای جواد سبزیچگنی ۵۵ ساله، اللهداد نظری ۷۱ ساله، پاپی دهقان زاده ۸۵ ساله به کام مرگ فرستاد.درکوهدشت هم پرستو مرادپور ۲۲ ساله و نازار مراد شکرالهی ۲۶ ساله فوت کردند
در دورود یک نفر بنام ستایش قیاسیفرد ۱۱ ساله، در نورآباد هم یک نفر بنام منصور حاجیانایرانشاهی ۵۴ ساله و در معمولان هم یک نفر بنام صید حاجی شاکرمی ۵۵ ساله قربانی سیل شدند.در سلسله هم به خاطر ریزش پل تازه ساخت کاکا رضا و سقوط خودرو به داخل رودخانه، روژین امانی ۱۲ ساله فوت کرد.
۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل
سید موسی خادمی: بخش کشاورزی با ۹۲۰ میلیارد تومان بیشترین خسارت را متحمل شد. استاندار گفت: بر اثر سیل چند روز گذشته در لرستان که تقریبا همه شهرستانهای استان را درگیر کرد، 3 هزار و 200 میلیارد تومان خسارت به بار آمد به گفته سید موسی خادمی احتمال افزایش مبلغ خسارتها با بررسی های بیشتر و دقیق تر وجود دارد و مبلغ 3 هزار و 200 میلیارد تومان برآوردهای اولیه است.
عمده این خسارتها به تاسیسات زیربنایی، ابنیه فنی، راهها و بخش کشاورزی وارد شده است.کشاورزی لرستان با 920 میلیارد تومان بیشترین خسارت را در بین دیگر بخشها بر اثر سیل محتمل شده است و در بین شهرستانهای لرستان بخش کشاورزی شهرستان دلفان با حدود 240 میلیارد تومان بیشترین خسارت را متحمل شد.راهها، ابنیه فنی، پلها، تاسیسات آب، برق، مخابرات و مدارس در مراحل بعدی تحمل خسارت قرار دارند.
تعطیلی مدارس شهرستان اهواز ، تا پایان هفته
مدارس شهرستان اهواز تا پایان هفته تعطیل اعلام شد.سرپرست فرمانداری اهواز گفت : الین تعطیلی با توجه به مشکلات ناشی از آبگرفتگی ها و سیلاب های اخیر صورت گرفته است.جمال عالمی نیسی افزود : بر این اساس تمامی مدارس شهرستان اهواز تا پایان هفته جاری تعطیل است.مدارس شهرستان اهواز نیز دیروز و امروز هم تعطیل بوده است.
واگذاری تامین امنیت منطقه سیل زده پل دختر به پلیس اصفهان
تامین امنیت منطقه سیل زده پل دختر لرستان به پلیس اصفهان واگذار شد. فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون استان اصفهان به عنوان استان معین لرستان و خوزستان اعلام شده است، گفت: هم اکنون مسوولیت نظم و امنیت منطقه سیل زده شهرستان پلدختر به طور ویژه و خاص به ماموران انتظامی این فرماندهی واگذار شده است.
سردار مهدی معصوم بیگی با اشاره به تحرک برخی افراد سودجو و فرصت طلب که موجب کندی در کمک رسانی به افراد آسیب دیده می شوند افزود: نیروی انتظامی با قوت و آمادگی کامل در صحنه است و با هرگونه هنجارشکنی مقابله جدی می کند.وی با بیان اینکه در زمینه روان سازی ترافیک، بازگشایی و نظم دهی به راه ها نیز بخشی از نیروی پلیس راهور این فرماندهی به منطقه پلدختر اعزام شدند گفت: از عموم مردم انتظار داریم تا با ماموران پلیس نهایت همکاری را داشته باشند .
قطع راه ارتباطی ۹ روستای دیشموک
راه ارتباطی ۹ روستای بخش دیشموک بر اثر بارشهای اخیر مسدود شد. بخشدار دیشموک گفت: با توجه به بارشهای دیشب وامروز راه ارتباطی روستاهای چندار، سرگچ، لیراب، تنگ تی، شرنگ و بناری، پای پره، رودسمه و تنگ چویل قطع شد.حبیبی افزود: بازگشایی محورهای روستایی این بخش نیازمند یک دستگاه لودر و گریدر است.وی گفت:در این بارشها به دام و احشام مردم روستاهای مذکور، پایههای برق و منازل مسکونی نیز خسارت وارد شد.
پرداخت خسارت به سیل زدگان شیراز
بیش از ۳۳ میلیارد ریال به آسیب دیدگان سیل شیراز پرداخت شد. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: ۳۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال به آسیب دیدگان سیل دروازه قرآن شیراز پرداخت شده است.یدالله رحمانی افزود: از این میزان ۶ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال را ذیحسابی استانداری فارس و ۲۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال را بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت کرده است.
وی با بیان این که در روز نخست سیل ۶۵۳ میلیون تومان از محل موجودی استانداری به آسیب دیدگان پرداخت شد افزود: پس از سیل دروازه قرآن شیراز ۱۶۹ پرونده بررسی و از محل منابع استانداری، به ۶۹۳ نفر کمک هزینه سفر پرداخت شد.معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: به هر کدام از ۸۳ نفر که مصدومیت جزیی داشتند، ۱۰ میلیون ریال و افرادی که دارای مصدومیت بیشتری بودند هر یک ۵۰ میلیون ریال پرداخت شد.یدالله رحمانی افزود: هزینه انتقال و جا به جایی ۱۲۵ خودرو در شیراز، استان و خارج از استان پرداخت شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: در مجموع به ۹۱ نفر ۱۶۹ میلیون تومان خسارت مصدومیت، به ۳۰۰ خودرو ۲ میلیارد و ۴۶۱ میلیون تومان خسارت آسیبهای وارده و به ۲۳۴ خودرو نیز ۲۹۹ میلیون تومان هزینه انتقال به نقاط درون و برون استان پرداخت شد.وی افزود: خسارتهای وارد شده به آسیب دیدگان سیل دروازه قرآن شیراز ۵۹ میلیارد ریال است که ۳۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان آن پرداخت شد و امیدواریم مابقی از محل ۵۰ میلیارد ریال تنخواه که از محل ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور به استان فارس اختصاص یافته، پرداخت شود.
خسارت سیل به ۴۱۲ مزرعه پرورش ماهی در لرستان
با تخریب این تعداد مزرعه پرورش ماهی بر اثر سیل ۷ هزار تن ماهی از بین رفت.مدیرکل شیلات استان گفت: در کنار خسارتهای فراوان به مزارع پرورش ماهی، صد در صد سازههای ۲۵ مزرعه پرورش ماهی را سیل با خود برد.عمده مزارع پرورش ماهیِ لرستان در کنار رودخانه ایجاد شده اند.
مجموع خسارتهای وارده به بخش شیلات لرستان ۱۸۹ میلیارد تومان برآورد شده است.کیارش بیرانوند اضافه کرد: با تخریب مزارع پرورش ماهی در لرستان ۱۴ هزار نفر که در بخش سیلات مشغول کار بودند بیکار شدند.در هر هکتار از مزارع پرورش ماهی در لرستان ۲۵۰ تن ماهی تولید میشود.
خسارت بیش از ۹۰۰ میلیاردتومانی به کشاورزی لرستان
سیل اخیر ۹۲۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان لرستان خسارت وارد کرد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: تاکنون بر اثر جاری شدن سیل، ۹۲۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان لرستان خسارت وارد شده است.عبدالرضا بازدار با بیان اینکه تاسیسات کشاورزی حاشیه رودخانههای استان بیشترین تخریب را داشتهاند افزود: این خسارتها به زیر بخشهای دام، طیور، آبزیان، باغات، مزارع، جادههای بین مزارع، موتورپمپها، خطوط انتقال آب، زیرساختهای آبوخاک، حوزه منابع طبیعی و عشایری وارد شده است وی با اشاره به اینکه در تامین نهادههایی مانند جو، سویا و ذرت مشکلی نداریم گفت:هم اکنون این نهادهها در حال توزیع در سطح شهرستانهای استان لرستان هستند.
اعزام تجهیزات کمک رسانی از اندیمشک به مناطق سیل زده شوش
ماشین آلات و تجهیزات لازم با توجه به وضع اضطراری روستاهای شوش به این شهرستان اعزام شدند.فرماندار اندیمشک ، با اشاره به بازدید از وضعیت روستاها و مناطق آب گرفته شوش افزود: این مناطق نیاز به کمک رسانی دارند و ستاد بحران اندیمشک آمادگی خود را برای کمک به اهالی این مناطق اعلام کرده است. پیمان جهانگیری با اشاره به آغاز تهیه و توزیع مواد غذایی به این منطقه اظهار داشت: حدود 10 دستگاه انواع ماشین آلات مانند کمپرسی و لودر به منظور کمک به مردم ساکن در روستاها و مناطق حومه شوش از دیروز اعزام شدند.
وی ادامه داد: تاکنون محموله هایی شامل پوشاک و غذای گرم، نان، آب معدنی و سایر اقلام خوراکی با همت مدیران دستگاه های اجرایی ارسال شده است. فرماندار اندیمشک با اشاره به کمک های وسیع مردم این شهرستان به مناطق سیل زده گفت: شهروندان اندیمشکی به صورت خودجوش نسبت به جمع آوری کمک ها و ارسال آنها به پلدختر اقدام کرده اند. جهانگیری همچنین به استقرار محل های اسکان هلال احمر اندیمشک اشاره کرد و افزود: هلال احمر اندیمشک نسبت به استقرار چادرهای اسکان برای سیل زدگان اقدام کرده و تیم های ویژه ای نیز به منظور ارسال کمک ها تشکیل شده است و برای خدمات رسانی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد شد.
قطع برق ۱۷۷ روستا در ششمین روز از گذشت سیل
در ششمین روز از گذشت سیل برق ۱۷۷ روستا در لرستان همچنان قطع است.برق ۲۱ روستا در شهرستان دلفان، ۸۰ روستا در پلدختر، ۷ روستا در کوهدشت، ۴۸ روستای دوره چگنی، ۳ روستای بخش ویسیان، ۱۵ روستای الیگودرز و ۳ روستای الشتر با گذشت شش روز از وقوع سیل همچنان قطع است.
خسارت بیش از ۹۸ میلیارد ریالی سیل به شبکه برق سمنان
سیل، طوفان و کولاک ۹۸ میلیارد و ۹۹۰ میلیون ریال به شبکهها و تاسیسات برق رسانی استان سمنان خسارت وارد کرد.مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: موج اول بارش برف و کولاک از ۲۷ اسفند ۹۷ باعث قطعی برق منطقه فولادمحله و روستاهای پشتکوه شهرستان مهدیشهر، منطقه اگره و تویه دروار شهرستان دامغان، منطقه خوش ییلاق شهرستان شاهرود و روستاهای منطقه کالپوش شهرستان میامی شد که در کمترین زمان ممکن مشکلات در این بخش برطرف شد.
سید محمد موسوی زاده افزود: بارش شدید باران در پنجم و ششم فروردین باعث جاری شدن سیلاب در برخی نقاط سرخه، منطقه چشمه علی دامغان و روستاهای مهدیشهر و تخریب شبکه، شکستگی پایههای برق و آب گرفتگی تاسیسات و چند پُست زمینی برق شد که این مشکلات هم رفع شد. به گفته وی، بارش شدید باران در روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین جاری شدن سیلاب و ریزش کوه در برخی از نقاط استان را در پی داشت و به خطوط برق رسانی روستاهای منطقه پشتکوه و فولادمحله مهدیشهر، بسطام و مجن شاهرود، امامزاده عبدالله سرخه و صالح آباد و کلاته رودبار دامغان خسارت وارد شد.
وی تصریح کرد: این سه موج بارشی از ۲۷ اسفند سال ۹۷ تا ۱۴ فروردین ۹۸ به ۱۰۹ کیلومتر شبکه و ۵۲ ایستگاه توزیع برق در استان آسیب زد که عملیات رفع خاموشی آن انجام شد. سیلاب ناشی از بارشها در استان سمنان یک کشته برجا گذاشت و هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال به بخشهای مختلف کشاورزی، تاسیسات و زیرساختهایی مانند راه، برق و آب در استان خسارت وارد کرد.
قطع راه ارتباطی ۷۵ روستا در شهرستان دلفان
برق ساکنان ۲۱ روستا در شهرستان دلفان همچنان قطع است.فرماندار شهرستان دلفان گفته: آب آشامیدنی ۹ روستا نیز کماکان قطع است.بهمنی افزود: همه نیروهای امدادیِ سپاه ارتش، بسیج، هلااحمر و راهداری درتلاشند تا هرچه سریعتر مشکلات این روستاها مرتفع شود. همچنین خطر رانش زمین چشمه مورینه دلفان را تهدید میکند
خسارت ۲۰ میلیارد تومانی بارندگی در رودبار
بارندگی شدید و طغیان در رودبار ۲۰ میلیارد تومان خسارت برجای گذاشت. محمد صالح ضیایی فرماندار رودبار امروز در بازدید از مناطق آسیب دیده در بارندگیهای اخیر گفت:: بارندگی شدید و طغیان رودخانههای شاهرود و سیاهرود به راهها، پلها، باغها، زمینهای کشاورزی، برخی خانهها و زیر ساختهای گاز و آب آشامیدنی در بخشهای مرکزی، رحمت آباد و بلوکات، عمارلو و خورگام این شهرستان ۲۰ میلیارد تومان خسارت زد. علی اوسط اکبری مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در بازدید از پل کمربندی لوشان، رودخانه شاهرود و جاده سِندِس گفت:: مطالعات و عملیات اجرایی رفع مشکلات ناشی از بارندگی در رودبار آغاز شده است.
بازدید استاندار گیلان از روستای للیم املش
مصطفی سالاری استاندار گیلان امروز برای بررسی وضعیت خانوارهای خسارت دیده ناشی از رانش زمین به روستای للیم املش رفت. استاندار امروز به روستای للیم املش رفت و بصورت میدانی مشکلات 31 خانوار خسارت دیده ناشی از رانش زمین در این روستا را بررسی کرد. مصطفی سالاری در جریان این بازدید گفت : بخشی از این روستا بر اثر رانش اخیر زمین آسیب دیده و چندین خانوار مجبور شدند خانه های خود را ترک کنند و به خانه های امن همسایگان خود پناه ببرند. وی افزود : قرار است کارشناسان مطالعات ژئوتکنیک را در این روستا هر چه سریع تر شروع کرده و نتیجه را تا ماه آینده اعلام کنند تا برای حل این مشکل اقدام جدی شود. روستای للیم 83 خانوار دارد که 31 خانوار از رانش زمین خسارت دیده اند. 9 خانوار این روستا به ترک خانه های خود مجبور شدند.