مسئولان استان مرکزی برای رفع خسارات ناشی از سیل اخیر در جلسه شورای مدیریت بحران هم اندیشی کردند.
استاندار مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه جبران خسارات ناشی از سیل در دستور کار است، گفت: باید از تمامی توان برای رفع خسارات سیل بهره جست و کمک به ساخت مسکن محرومین اولویت اول بازسازی تمامی مسئولان قرار گیرد.
آقازاده با تقدیر از عملکرد سپاه روح الله استان افزود: بیش از 400 گروه جهادی در سراسر استان مشغول خدمت رسانی به محرومان هستند و هماهنگی های لازم برای ساخت مجدد ویرانی های ناشی از سیل صورت پذیرفته است.
وی اضافه کرد: امید است با تخصیص اعتبارات دولتی، همیاری کمیته امداد، هلال احمر، بهزیستی و بخش خصوصی خسارات گسترده ناشی از سیل در استان برطرف گردد.
آقازاده گفت: لایروبی مسیل ها و رودخانه ها، بازرسی آخرین وضعیت سدها و بندهای خاکی استان برای چلوگیری از بروز خسارات به زمینهای کشاورزی و ارزیابی وضعیت راههایی که در مسیر سیلاب قرار گرفتند را از اصلی ترین وظایف فرمانداران است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز گفت: اعتبارات دولتی برای برطرف کردن خسارات ناشی از سیل در استان کافی نیست و با همدلی و همراهی دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی می توان خسارات سیل گذشته را جبران نمود.
سردار کریمی افزود: جهاد گران به فرمان رهبر معظم انقلاب و بدون هیچگونه چشم داشت در سراسر استان در حال خدمت رسانی به مردم سیل زده و آسیب دیده هستند.
وی ادامه داد: یک اکیپ راهداری هم در حال رصد جاده های آبگرفته ی استان است و به دنبال آن راه های آسیب دیده استان نیز ترمیم و نوسازی می شوند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری مرکزی هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: 11 هزار میلیارد ریال برآورد اولیه از خسارات ناشی از سیل اخیر در استان مرکزی است.
غیاثی افزود: این میزان خسارت بر زیر ساخت ها، ابنیه های شهری و روستایی ،زمین های کشاورزی و راه ها وارد شده است.
وی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد ضمن کمک رسانی برای رفع خسارات سیل در استان دستگاه های اجرایی آمادگی لازم را برای بارش های پیش روداشته باشند.