پیکر مرحوم استاد جمشید مشایخی با حضور جمعی از مردم و هنرمندان به سمت منزلگاه ابدی بدرقه شد
گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما || بدرقه استاد مشایخی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیین تشییع پیکر استاد جمشید مشایخی با حضور جمعی از هنرمندان، مردم و مسئولان فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد. در این مراسم شهرام گیل آبادی، منوچهر شاهسواری، محمد رضا جعفری، جلوه استاد علی نصیریان و حمیدرضا نور بخش از استاد جمشید مشایخی گفتند.
بدرقه استاد به سوی منزلگاه ابدی
سام مشایخی به نمایندگی از خانواده جمشید مشایخی از مردم، هنرمندان اهالی رسانه و رسانه ملی تشکر کرد و گفت: واژه کمال الملک سینما خوب است اما کمال الملک هنرمند دیگری بوده است. پدر من جمشید مشایخی سینما است. پیکر استاد جمشید مشایخی به سمت بهشت زهرا تشییع شد و قرار است در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شود.
گزارش شبکه خبر از مراسم تشییع
آغاز مراسم تشییع پیکر استاد جمشید مشایخی مراسم تشییع پیکر مرحوم استاد جمشید مشایخی ساعت ۹:۳۰ امروز در محوطه تالار وحدت آغاز شد. مراسم تشییع پیکر مرحوم استاد جمشید مشایخی ملقب به کمال الملک سینمای ایران با حضور مسئولان، چهرههای فرهنگی و هنری و دوستداران آن استاد در محوطه تالار وحدت آغاز شد. علاقهمندان به استاد مشایخی از نخستین ساعت صبح در محل مراسم حضور یافتند و تعدادی از هنرمندان پیشکسوت در این مراسم سخنرانی کردند. علی نصیریان در مراسم تشییع پیکر زنده یاد جمشید مشایخی گفت: این اتفاق ضربه بدی به من وارد کرد؛ رشیدی، انتظامی و مشایخی رفقای من بودند و بیش از ۶۰ سال با هم زندگی کرده بودیم. در این مراسم محمدرضا جعفری جلوه هم گفت: از سوی خانواده رسانه ملی این ضایعه را به جامعه هنری تسلیت میگویم. ایرج راد نیز در این مراسم از مذاکره برای نامگذاری کوچه «ج» محل سکونت وی به نام جمشید مشایخی خبر داد. پیکر استاد جمشید مشایخی پس از مراسم تشییع، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.
گزارش سحر قناعتی از حضور مردم در تالار وحدت
مراسم ترحیم زنده یاد جمشید مشایخی نیز روز سه شنبه ۲۰ فروردین ماه ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در مسجد جامع شهرک غرب، واقع در میدان صنعت، خیابان فرحزادی برگزار خواهد شد. ستاد برگزاری مراسم در پایان لازم میداند از تلاشهای پزشکان و پرسنل بیمارستانهای آتیه و عرفان طی مدت بیماری استاد جمشید مشایخی قدردانی کند. این بازیگر پیشکسوت که از بیماری گوارشی رنج میبرد، در طول تعطیلات نوروز در بیمارستان عرفان بستری بود و در نهایت شامگاه سیزدهم فروردین بر اثر سکته جان به جان آفرین تسلیم کرد.
حضور وزیر ارشاد و علی نصیریان در مراسم
جمشید مشایخی یکی از ماندگارترین چهرههای عرصه بازیگری متولد ۶ آذر ۱۳۱۳ در تهران بود و از سال ۱۳۳۶ با نمایش «وظیفه پزشک» فعالیت بازیگری خود را آغاز کرد و با فیلم کوتاه «جلد مار» در سال ۴۲ مقابل دوربین رفت و دو سال بعد با فیلم «خشت و آینه» وارد سینما شد.
ادای احترام استاد نصیریان به مقام جمشید مشایخی علی نصیریان در مراسم تشییع پیکر زنده یاد جمشید مشایخی گفت: این اتفاق ضربه بدی به من وارد کرد؛ رشیدی، انتظامی و مشایخی رفقای من بودند و بیش از ۶۰ سال با هم زندگی کرده بودیم.
او تا به امروز ایفاگر نقشهای ماندگاری بوده است که از جمله آنها میتوان به فیلمهای گاو، قیصر، شازده احتجاب، سوتهدلان، خانه عنکبوت، کمالالملک، گلهای داودی، آوار، پدر بزرگ، طلسم، سرب، روز واقعه، خانه روی آب و یک بوس کوچولو و مجموعههای هزاردستان، داستانهای مولوی، سلطان صاحبقران، امام علی (ع) و پهلوانان نمیمیرند اشاره کرد.
حضور مدیر شبکه دو سیما در مراسم تشییع محمد رضا جعفری جلوه: از سوی خانواده رسانه ملی این ضایعه را به جامعه هنری تسلیت میگویم.
دکتر علی عسکری رییس رسانه ملی نیز درگذشت این هنرمند پیشکسوت و چهره ماندگار را به خانواده ایشان و جامعه هنری تسلیت گفت.