۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در مراغه کشف و معدوم شد.
به گفته علی سلیمانی، این بازرسان، نوروز امسال از یک هزار واحد تهیه و توزیع مواد بازدید داشتند.
وی افزود: بازرسان، فعالیت رستوران ها، کبابی ها، فروشگاه ها، قنادی ها و سوپرمارکت ها را از نظر رعایت موازین بهداشتی، ارزیابی و بازرسی کرده و در بازرسی ها از دستگاه های تشخیص بار میکروبی مواد غذایی استفاده می کردند.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه یادآور شد: نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی در طول سال ادامه دارد و شهروندان می توانند هر گونه تخلف اماکن و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی را به بازرسان این دانشکده گزارش کنند.