بیش از 75 هزار و 650 کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در استان اصفهان معدوم شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: از آغاز اجرای طرح نوروزی نظارت بر کیفیت مواد غذایی ( 20 اسفند پارسال ) تاکنون ، این میزان مواد غیر بهداشتی در بازید بیش از 80 هزار واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی و عمومی استان کشف و معدوم شده است .
حسین صفاری با بیان اینکه در این مدت بیش از 390 واحد تهیه و عرضه مواد غیر بهداشتی در استان پلمپ شدند افزود: همچنین پرونده ی بیش از هزار و 15 واحد نیز به مراجع قضایی ارسال شده است .
وی با بیان اینکه در این طرح بیش از 110 گروه از کارشناسان مرکز بهداشت بر فعالیت واحد های غذایی نظارت داشتند،گفت: در این مدت به حدود هزار و 200 مورد از شکایات مردمی رسیدگی شده است .