در فصل بهار بسیاری از افراد به حساسیت بهاره مبتلا می شوند، رعایت نکات بهداشتی و رژیم غذایی مناسب از جمله راهکارهای مقابله با این بیماری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، بهار با تمام زیباییهاش ، یک مهمان ناخوا نده دارد آن هم آلرژی و حساسیت فصلی است.
از پزشک عمومی در مهاباد می گوید: کاهش قرار گرفتن در معرض مواد حساسیت زا یکی از راههای مقابله با این بیماری فصلی است.
به گفته شمس برهان چای سبز،کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر از جمله مواد غذایی هستند که علائم حساسیت بهاری را کاهش می دهد.
وی افزود: با استفاده از رژیم غذایی و رعایت نکات پزشکی میتوان علائم حساسیت فصل بهار را کاهش داد.