بیش از ۱۳ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کهگیلویه وبویراحمد در طرح بسیج سلامت نوروزی بازرسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ورییس مرکز
نعیمی افزود: در این مدت ۱۳۰ مورد کنترل کیفی آب شرب، بیش ازهزارو ۶۰۰ مورد کلرسنجی، هزار موردنمونه برداری آب و بیش از هزارو ۲۰۰ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل انجام شده است.
وی گفت:هشت گروه عملیاتی برای کنترل بیماریها در هشت شهرستان استان در ایام نوروز زیر پوشش طرح بسیج سلامت نوروزی فعالیت میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به فعالیت ۴۸ بازرس در این طرح ادامه داد: طرح سلامت نوروزی با اولویت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس و سامانههای آبرسانی از ۲۰ اسفند ۹۷ آغاز و تا ۱۵ فروردین امسال ادامه دارد.
نعیمی کنترل کیفی آب شرب و بازدید از سامانههای آبرسانی را یکی از اولویتهای مهم بازرسان در ایام نوروز بیان کرد و گفت: کلرسنجی و آزمایش میکروبی آب از جمله فعالیتهای بازرسان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: نگهداری نامناسب و حمل و نقل غیر اصولی مواد غذایی و در شرایط غیر بهداشتی، عرضه مواد غذایی فلهای یا بسته بندی شده صنعتی با تاریخ مصرف مخدوش یا تاریخ مصرف گذشته، وجود جسم خارجی در مواد غذایی، زنگ زدگی و بادکردگی در غذاهای کنسرو شده خطراتی است که سلامت مردم را تهدید میکند.
وی گفت: سامانه تلفنی ۱۹۰ به صورت شبانه روزی برای بررسی و رسیدگی به مشکلات بهداشتی مردم فعال است.