جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
چهارمین جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی با حضور 700 شرکت کننده از بخش بَرزُک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی شهرستان کاشان گفت: این جشنواره در دو رشته صنایع دستی و پخت غذاهای در روستای اُزوار برگزار شد.
سید علی افراشی افزود: در رشته پخت غذاهای محلی کبریا هادی ،در صنایع دستی رشته مینیاتور فرزانه تمتاجی، گلیم بافی فاطمه هادی، کاموا بافی سمانه راهی و معصومه غنمی، اسفند دستی مریم تمتاجی، تزئینات کریستالی طاهره هادی، تابلو فرش دستباف مریم سلیمانی و معرق کاری فاطمه عنایتی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان
جشنواره صنایع دستی و پخت غذای محلی در کاشان