عباس رضایی در جلسه شورای مدیریت بحران استان گفت: تا ۱۷ فروردین حالت آماده باش در بخشهای مختلف برقراراست و دستورالعمل های قبلی مدیریت بحران به قوت خود باقی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان ؛ استاندار اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران استان با اشاره به بارندگی های اخیر گفت: دستگاه ها باید هرچه سریعتر گزارشی کارشناسی از خسارات ناشی از بارندگی ها ارائه کنند .
عباس رضایی با بیان اینکه این گزارش ها باید دقیق و منطقی باشد تا بزرگ نمایی برخی مسائل موجب تلخ شدن کام مردم نشود افزود: ما هم وظیفه داریم با حفظ آرامش فضای موجود را ملتهب نکنیم و باعث فشار مضاعف به دولت نشویم .
وی با اشاره به اینکه روزهای آینده نیز شاهد میهمانان بیشتری در استان خواهیم بود گفت: تا ۱۷ فروردین حالت آماده باش دربخشهای مختلف برقراراست و دستورالعمل های قبلی مدیریت بحران همچنان به قوت خود باقی است.
استاندار خواستار القای امید و آرامش همراه با نکات ایمنی در اطلاع رسانی های روزهای آتی شد و تصریح کرد: فضای مجازی به دنبال سیاه نمایی و القای نا امیدی در جامعه است.
عباس رضایی گفت:تیمی کارشناسی برای اسکان موقت خانوارهای آسیب دیده سیل اخیر سمیرم تشکیل و برای حل مشکلات این خانوارها تصمیم جدی گرفته شود .
وی افزود: مدیرانی که در این شرایط منفعل باشند باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.