در طرح سلامت نوروزی تاکنون بیش از 19 هزار اماکن و رستوران توسط اکیپهای نظارتی و بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بازرسی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اردبیل قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با آغاز طرح سلامت نوروزی از 20اسفند 97 تاکنون، 19 هزار و 224 اماکن مواد غذایی اعم از رستوران، رستوران بین راهی ،چلوکبابی، کبابی، غذاخوری، اغذیه فروشی، فست فود، نانوایی، هتل و مسافرخانه، پمپ بنزین در سطح شهرستانهای استان توسط اکیپهای نظارتی و بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نظارت شده اند.
وی با بیان اینکه توسط واحدهای نظارتی بهداشت محیط 7 هزار و 423 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خارج شده است افزود: در همین مدت یک هزار و 104 مورد سنجش بهداشت مواد غذایی با دستگاههای پرتابل و هزارو420 مورد کلر سنجی آب شرب انجام گرفته است.
اخوان اکبری با توصیه رعایت موازین بهداشتی به عموم هموطنان و مسافرین خاطرنشان کرد: چنانچه مشکلی در عرضه وتوزیع مواد غذایی و آشامیدنی و حتی مشکلات درمانی در مراکز بهداشتی و درمانی داروخانهها مشاهده شد بلافاصله باشماره 190 سامانه پاسخگویی وزارت بهداشت تماس گرفته وشکایت خود را مطرح نمایند./