آثار حجم و گرافیک های محیطی هنرمند اصفهانی به دیواره های شهر جانی دوباره بخشیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ استاد محسن سلیمانی که متخصص در هنرهای تجسمی است، توانسته با خلق اثری روح نواز و انتزاعی در ایستگاه قطار شهری دانشگاه اصفهان، مفاهیم معنوی دنیای معاصر را که نمادی از حرکت از وحدت به کثرت و بالعکس است، به وجود آورد.
وی در این اثر فلزی آیت الکرسی را با تلفیقی از انواع پرندگان به سبک کرسی شناور خلق کرده است که برگرفته از هنر کتیبه نگاری مکتب اصفهان با رویکرد معاصر است.
این هنرمند برای طراحی، برشکاری و نصب این اثر فلزی در ایستگاه مترو دانشگاه اصفهان هجده ماه زمان صرف کرده است.
آقای سلیمانی معتقد است آیت الکرسی در ایستگاه مترو و حرکت قطار و حضور مسافر به نوعی تداعی گذر زمان و حرکت از سطح به درون، خودشناسی در لحظه و ارتقا معنویت را باعث می شود.
دیوار نگاره ۳ هزار و هشتصد متری زیر گذر خیابان عسگری اصفهان به عنوان بزرگترین دیواره نگاره کشور از دیگر آثار استاد سلیمانی است.
وی در این اثر بیتی از شعر صغیر اصفهانی در وصف حضرت مهدی (عج) با این مضمون :ای مخزن سر کردگار ادرکنی / ای هم تو نهان هم آشکار ادرکنی " را در دو طرف این زیرگذر به سبک خط گلزار طراحی کرده است.
وی در این اثر که جنبه خوانش های بصری و احساسی را در بردارد، از رنگهای قابل شستشو استفاده کرده است.
استاد سلیمانی می گوید: از طریق اجرای طرح ها و گرافیکهای محیطی بر روی در و دیوار شهر می توان به این محیطها روح و جان دوباره بخشید و با عبور از کنار این آثار در لحظه ای می توان حالی خوش پیدا کرد.