به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ به نقل از خبرگزاری رویترز از لندن یک گروه انگلیسی مخالف برده داری روز دوشنبه با شکایت به یک نهاد نظارت بر عملکرد پلیس این کشور هشدار داد نیروهای پلیس با برخورد با قربانیان برده داری به عنوان مظنونان جنایی یا ایجاد احساس ناامنی در آنها در جریان بازجویی ها مانع از رسیدگی مناسب به پرونده قضایی آنها می شوند.
گروه "هستیا Hestia " که از این قربانیان حمایت می کند اعلام کرد در نتیجه بازجویی های خشونت آمیز پلیس یا ایجاد اضطراب و احساس ناامنی در جریان این بازجویی ها ، قربانیان برده داری اغلب از همکاری با پلیس سرباز می زنند یا در ابتدا از گزارش بدرفتاری با خود خودداری می کنند.
چنانچه هیئت متشکل از مقامات دولتی و نهادهای نظارت بر عملکرد پلیس پس از ارزیابی های لازم این شکایت را مورد تایید قرار دهد احتمالا تحقیقات و تغییر ظوابط رسمی تعیین شده برای پلیس را به دنبال خواهد داشت.
فعالان و وکلا در انگلیس و دیگر کشورها می گویند قربانیان قاچاق انسان به ویژه اتباع خارجی به خاطر جرائمی که مجبور به ارتکاب آنها شده اند مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند و با آنها به عنوان مهاجران غیرقانونی برخورد می شود.
پاتریک ریان مدیر اجرایی گروه هستیا که از قربانیان برده داری در انگلیس حمایت می کند در گفتگو با بنیاد تامسون رویترز افزود چنانچه قربانیان برده داری از گزارش بدرفتاری هایی که با آنها می شود خودداری کنند قاچاقچیان انسان همچنان در خیابان ها خواهند ماند و این روند همچنان ادامه پیدا خواهد کرد.
شورای ملی فرماندهان پلیس انگلیس هنوز در این زمینه اظهارنظری نکرده است.
آمار و ارقام دولت انگلیس نشان می دهد در چارچوب قانون مقابله با برده داری مدرن در سال 2017 ، نزدیک به 179 نفر تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و 37 نفر نیز محکوم شناخته شده اند.
این در حالی است که یک نهاد دولتی در انگلیس ماه ژانویه به پارلمان این کشور اعلام کرد تنها هفت درصد از پرونده های مربوط به برده داری مدرن که توسط پلیس به ثبت رسیده است به دادستان ها برای رسیدگی در دادگاه ارجاع شده است.