چهارشنبه سوری را به چهارشنبه سوزی گره نزنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رئیس پلیس آگاهی استان با اشاره به اجرای طرح های ویژه برای برخورد با خریداران، فروشندگان و استفاده کنندگان از مواد محترقه و ترقه های دست ساز گفت: تمهیدات لازم پیش بینی شده تا امسال چهارشنبه امن و کم حادثه ای را داشته باشیم.
سرهنگ "سعید سلیمیان" افزود: طرح مبارزه با قاچاق مواد محترقه از چهارم اسفند ماه امسال شروع شده و این طرح تا شب چهارشنبه آخر سال ادامه دارد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان به جوان ها توصیه کرد: سعی کنند با افرادی که اقدام به حمل مواد محترقه می کنند همراه نشوند چرا که ممکن است یک شوخی بی جا با مواد محترقه موجب بروز صدمات جبران ناپذیر برای آنها و یا اطرافیانشان شود.
سرهنگ سلیمیان به کسانی که در زمینه خرید و فروش مواد محترقه فعالیت می کنند هشدار داد و گفت: این افراد بدانند که قطعاً برخوردهای پلیس با آنان شدیدتر خواهد بود و بجای گذراندن تعطیلات عید در کنار خانواده های خود این ایام را در زندان سپری خواهند کرد.
رییس اداره فرماندهی سازمان آتش نشانی اصفهان هم به 44حادثه آتش سوزی در چهارشنبه سوری پارسال اشاره کرد و گفت: در آخرین چهارشنبه امسال خودروهای آتش نشانی در 25نقطه پرتردد شهر اصفهان مستقر می شوند.
ابراهیم مطلبی از توزیع کليپ و انيميشنهاي آموزشي در مدارس به منظور فرهنگ سازی در این زمینه نیز خبر می دهد و می افزاید: با توجه به اینکه امسال فاصله چهارشنبه سوری با روز اول سال نو تنها یک روز است و در هسته مرکزی شهر ترافيک شديدتري وجود دارد براي آسان کردن تردد، خودروهای آتش نشانی در نقاط پرترافيک شهر به صورت ثابت مستقر می شوند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان نیز با اشاره به آماده باش حدود 60بیمارستان و 145پایگاه اورژانس در استان اصفهان،گفت: بیمارستان های سوانح سوختگی امام موسی کاظم(ع)، فیض، الزهرا(س)، امین، آیت الله کاشانی و فارابی به طور ویژه برای درمان مصدومان حادثه های چهارشنبه آخر سال آماده باش هستند.
غفور راستین همچنین از شهروندان خواست؛ اگر افرادی در حادثه آتش سوزی یا انفجار ترقه از ناحیه چشم آسیب دیدند از هر گونه خود درمانی پرهیز کرده و لیوان یک بار مصرف را به صورت برعکس روی چشم مصدوم قرار دهند و وی را سریع به اورژانس بیمارستانی برسانند.