مرحله دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند با هدف ارتقای کیفیت غذای دانشجویان و صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی، خریداری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: در دومین مرحله طرح
علیرضا منصوری با بیان اینکه برای خرید این تجهیزات 205 میلیون تومان هزینه شده است، افزود: این اعتبار از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، صندوق رفاه دانشجویان کشور و دانشگاه بیرجند پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه مرحله اول تجهیزات آشپزخانه با اعتبار 150 میلیون تومان خریداری شد، گفت: تجهیزات صنعتی آشپزخانه در 4 مرحله خریداری می شود و تا مهر سال آینده به اتمام خواهد رسید.
در حال حاضر حدود 4 هزار دانشجوی این دانشگاه از خدمات آشپرخانه بهره مند می شوند.