طرح تشدید نظارت های دامپزشکی خراسان رضوی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در اجرای این طرح که تا 16 فروردین
دکتر احمد شریعتی، هدف از اجرای این طرح را سلامت فرآورده های خام دامی و تامین بهداشت عمومی زائران و مجاوران در خراسان رضوی عنوان کرد.
وی افزود: از ابتدای امسال حدود 70 میلیون قطعه مرغ در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی خراسان رضوی ذبح و یک میلیون و 400 هزار تن گوشت قرمز نیز تولید شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: امسال حدود یک هزار تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف، ضبط و حدود هزار پرونده برای متخلفان در مراجع قضایی تشکیل شده است.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: دستگاه های مرتبط نظیر دامپزشکی باید مراقب توزیع فرآورده های خام دامی در همه نقاط به ویژه در گلوگاه ها باشند.
سید امیر مرتضوی افزود: داشتن بانک اطلاعات جامع از مراکز توزیع فرآورده های خام دامی و تمایز واحدهای مجاز و غیرمجاز بسیار ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه آماده کمک و حمایت از دامپزشکی هستیم گفت: لازم است به خاطیان تذکر داده و از ظرفیت رسانه ها نیز برای آگاهی بیشتر به مردم استفاده شود.