بیش از دو تن مواد غذایی غیربهداشتی و غیرمجاز از مراکز تهیه و توزیع استان اصفهان کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رییس بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: از ابتدای اسفند تاکنون با اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی این مقدار مواد غذایی غیربهداشتی و غیرمجاز از مراکز حساس تهیه، توزیع و فروش این استان کشف و جمع آوری شد.
حسین صفاری افزود: همچنین در این مدت از فعالیت 17مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی با فعالیت غیربهداشتی و غیرمجاز جلوگیری و صاحبان 65واحد غیربهداشتی هم به مراجع قانونی معرفی و برای 410واحد متخلف هم اخطار بهداشتی صادر شد.
وی 55هزار واحد حساس تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و 57هزار اماکن عمومی این استان را زیرپوشش نظارت بهداشتی مرکز بهداشت این استان دانست و گفت: حدود 150کارشناس بهداشت محیط در قالب حدود 60 گروه دونفره سیار و 30گروه ثابت تا 20 فروردین سال آینده از مراکز حساس تهیه وتوزیع مواد غذایی شامل رستوران ها، فست فودها، طباخی، شیرینی فروش و اماکن موقت اقامتی و هتل ها بازدید می کنند.