مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از فعالیت یک واحد پرورش اردک با تولید 41 تن گوشت در این شهرستان خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رضا پورفلاح گفت: یک واحد پرورش اردک در شهرستان ساری با پرورش 59 هزار و 600 قطعه اردک در هر دوره، 41 هزار و 300 کیلوگرم گوشت سفید و 9 هزار و 390 کیلوگرم تخم خوراکی تولید می کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اردک به عنوان گونه ای از پرندگان که می تواند در آب و خشکی به راحتی زندگی و سریع به شرایط اطرافش عادت کرده و از مواد غذایی درون آب تغذیه کند افزود: پرورش اردک به دلیل کم توقع بودن و مقاومت در برابر انواع بیماری ها، شغلی کم ریسک و پر سود است.
پورفلاح، رشد سریع، دارا بودن گوشت گرم، ارزش غذایی بالا، جایگزین مناسب برای گوشت مرغ، احتیاج نداشتن به واکسینه و نبود مواد مضر در گوشت آن را از مزایای پرورش اردک برشمرد.