نخستین مزرعه پرورش شترمرغ در شهرستان قائم شهر سالانه 3 هزار و 500 کیلوگرم گوشت تولید می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: نخستین مزرعه پرورش شترمرغ در روستای دیوکلا سفلی این شهرستان با ظرفیت 70 قطعه شترمرغ و تولید سالانه 3 هزار و 500 کیلوگرم گوشت در حال فعالیت است.
مجید جعفری با اشاره به مساحت 4 هزار و 700 مترمربعی این مزرعه با 50 قطعه شترمرغ افزود: برای ادامه فعالیت اين مزرعه شترمرغ ، بانک کشاورزی یک میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی با سود 6 درصد پرداخت کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر از تولید روغن شترمرغ و فرآوردهای جانبی دیگر مانند چرم، کیف و کمربند خبرداد و گفت: نژاد شترمرغ ها گردن آبی است و مواد غذایی مورد نیاز آنها یونجه، جو، گندم، ذرت، سویا، مکمل غذایی و انواع ویتامینه مخلوط است.
جعفری افزود: گوشت شترمرغ به دلیل میزان چربی، کالری و کلسترول از گوشت گاو، مرغ، بوقلمون و ماهی کم تر و از سالم ترین جایگزین ها برای انواع گوشت های دیگر بوده و با توجه به ظاهر بسیار زیبا و متمایز پوست شترمرغ می توان از آن در تولید چرم های با کیفیت، ضخیم، نرم و بسیار بادوام استفاده کرد. را تولید کرد.